Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Marteam Fuori Salerno
2+2 Tactiek 433B
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
59.8 gemiddelde waardering 52.8
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Toso met een snelle inworp. Anghel rent richting de bal. Tyczkowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tyczkowski krijgt een gele kaart. Anghel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Toso zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rimár springt en kopt de bal. Mitrea bokst de bal weg.

6e minuut.
Rimár rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Anghel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mitrea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Rimár maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Fuori Salerno 0:1

9e minuut.
Toso bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneda met een sublieme pass. Anghel is nu in balbezit. Anghel haalt uit met een fantastische trap. Mitrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Virzio met een harde bal richting middenveld. Peneda kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tyczkowski de bal onder controle te krijgen. Rimár rent richting de bal. Rimár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Doroftei is nu in balbezit. Anghel verovert de bal door een tackle van achteren. Anghel passt de bal met de wreef. Rimár bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Fuori Salerno 0:2

31e minuut.
Poshev geeft een hoge lob. Daar is Tyczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyczkowski speelt de bal door. Pedros is nu in balbezit. Pedros geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Weißbecker geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pedros met de inworp. Ribisi rent richting de bal. Ribisi schiet op doel. Vývoda bokst de bal weg.

37e minuut.
Vývoda trapt de bal weg. Nawotczyński kan de bal niet met de borst controleren. Tyczkowski met een sublieme pass. Pedros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedros geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Pedros geeft de bal voor. Gustamarzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keting met een snelle inworp. Pedros geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Marteam 43%, Fuori Salerno 57%.
Real Marteam - Fuori Salerno 0:2

53e minuut.
Weißbecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Weißbecker passt de bal in één keer door. Gustamarzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ribisi rent richting de bal. Ribisi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Inworp. Hiltl met de inworp. Keting geeft een lange en hoge pass. Ribisi is nu in balbezit. Ribisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Fuori Salerno 1:2

67e minuut.
Kuranty passt de bal in één keer door. Pedros rent richting de bal. Nikolovski is nu in balbezit. Pedros verovert de bal door een tackle van achteren. Pedros geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rimár stond buitenspel. Răducanu komt het veld opgelopen. Alfini komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Klungelig pakt Doroftei de bal. Tyczkowski speelt de bal door. Pedros is nu in balbezit. Pedros geeft een hoge lob. Alfini springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tyczkowski passt de bal met de wreef. Pedros is nu in balbezit. Pedros passt de bal zonder na te denken. Ribisi is nu in balbezit. Ribisi draait met de bal, schiet en ... Vývoda bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Marteam 34%, Fuori Salerno 66%.
Real Marteam - Fuori Salerno 1:2