Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Florentiarossa Provoloni
modD5 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
14% Spel op eigen helft 86%
58 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 19.1
zeer goed Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen zwak


3e minuut.
Goto passt de bal met de wreef. Zorzenon heeft problemen om de bal te vangen. Zorzenon probeert naar een medespeler te passen. Avogari is nu in balbezit. Avogari draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Zorzenon met een sublieme pass. Maffei heeft problemen om de bal te vangen. Goto speelt de bal door. Avogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Provoloni 1:0

10e minuut.
Baroncini heeft problemen om de bal te vangen. Bresolin rent richting de bal. Bresolin passt de bal met de wreef. Avogari rent richting de bal. Avogari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Potrzebowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bolia rent richting de bal. Potrzebowski verovert de bal door een tackle van achteren. Maffei is nu in balbezit. Maffei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Provoloni 2:0

17e minuut.
Goto speelt de bal door. Potrzebowski rent richting de bal. Potrzebowski met een sublieme pass. Avogari rent richting de bal. Avogari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Provoloni 3:0

20e minuut.
Goto passt de bal in één keer door. Zorzenon rent richting de bal. Zorzenon passt de bal in één keer door. Avogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Maffei is nu in balbezit. Goto is nu in balbezit. Goto geeft de bal voor. Avogari is nu in balbezit. Avogari haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Provoloni 4:0

24e minuut.
Avogari heeft problemen om de bal te vangen. Avogari draait met de bal, schiet en ... Goto heeft problemen om de bal te vangen. Maffei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Zorzenon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goto is nu in balbezit. Goto geeft een hoge lob. Maffei krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Liccaro de bal. De bal raakt de paal. Franke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Avogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Provoloni 5:0

28e minuut.
Zorzenon met de inworp. Goto bereikt de bal nog maar net als eerste. Goto speelt de bal door. Avogari is nu in balbezit. Avogari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Zorzenon passt de bal in één keer door. Avogari heeft problemen om de bal te vangen. Avogari passt de bal met de wreef. Maffei is nu in balbezit. Maffei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Provoloni 6:0

33e minuut.
Goto passt de bal met de wreef. Zorzenon met een sublieme pass. Maffei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffei schiet op doel. Franke probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maffei is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bresolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresolin geeft de bal voor. Maffei kopt de bal weg. Avogari rent richting de bal. Avogari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Zorzenon is nu in balbezit. Zorzenon met een sublieme pass. Maffei is nu in balbezit. Maffei draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Goto probeert naar een medespeler te passen. Zorzenon is nu in balbezit. Zorzenon passt de bal met de wreef. Avogari rent richting de bal. Avogari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Provoloni 7:0

44e minuut.
Franke trapt de bal weg van het doel. Zorzenon heeft problemen om de bal te vangen. Zorzenon probeert naar een medespeler te passen. Avogari is nu in balbezit. Avogari schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Potrzebowski met de inworp. Maffei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffei draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Liccaro de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florentiarossa 15%, Provoloni 85%.
Florentiarossa - Provoloni 7:0

46e minuut.
Fulla met een sublieme pass. Daar is Esposito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maffei verovert de bal door een tackle van achteren. Maffei schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Zorzenon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goto probeert de bal met de borst te controleren. Goto passt de bal zonder na te denken. Maffei is nu in balbezit. Maffei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Provoloni 8:0

49e minuut.
Esposito heeft problemen om de bal te vangen. Esposito speelt de bal door. Sione bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffei verovert de bal door een tackle van achteren. Maffei geeft een lange en hoge pass. Franke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scordia heeft problemen om de bal te vangen. Avogari is nu in balbezit. Avogari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Provoloni 9:0

53e minuut.
Maffei schiet op doel. Daar is Scordia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogari draait met de bal, schiet en ... Franke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Franke trapt de bal weg van het doel. Zorzenon kopt de bal weg. D`Aulerio heeft problemen om de bal te vangen. Avogari rent richting de bal. Avogari geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
D`Aulerio passt de bal zonder na te denken. Bresolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresolin geeft een hoge lob. Maffei is nu in balbezit. Maffei haalt uit met een fantastische trap. Franke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Provoloni 10:0

58e minuut.
Liccaro probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Potrzebowski zal de hoekschop nemen. Avogari krijgt zijn hoofd ertegen. Scordia kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Fulla kopt de bal weg. Daar is Velthuizen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velthuizen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maffei de bal. Maffei krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Potrzebowski verovert de bal door een tackle van achteren. Goto is nu in balbezit. Goto passt de bal zonder na te denken. Avogari is nu in balbezit. Avogari schiet op doel. Franke bokst de bal weg. Avogari is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Provoloni 11:0

63e minuut.
Avogari passt de bal in één keer door. Maffei is nu in balbezit. Maffei passt de bal zonder na te denken. Goto bereikt de bal nog maar net als eerste. Goto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Potrzebowski heeft problemen om de bal te vangen. Maffei is nu in balbezit. Maffei passt de bal in één keer door. Zorzenon rent richting de bal. Zorzenon draait met de bal, schiet en ... Franke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Avogari rent richting de bal. Avogari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Provoloni 12:0

66e minuut.
Zorzenon passt de bal met de wreef. Goto bereikt de bal nog maar net als eerste. Goto passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Avogari de bal. Avogari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Provoloni 13:0

68e minuut.
Inworp. Potrzebowski met de inworp. Goto met een sublieme pass. Maffei rent richting de bal. Maffei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bresolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzenon is nu in balbezit. Zorzenon passt de bal in één keer door. Avogari rent richting de bal. Avogari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Avogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogari draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Scordia de bal onder controle te krijgen. Maffei rent richting de bal. Maffei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Provoloni 14:0

72e minuut.
Potrzebowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goto heeft problemen om de bal te vangen. Goto probeert naar een medespeler te passen. Avogari rent richting de bal. Avogari schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zorzenon rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zorzenon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Maffei springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Zorzenon probeert naar een medespeler te passen. Avogari rent richting de bal. Maffei is nu in balbezit. Avogari is nu in balbezit. Avogari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Provoloni 15:0

76e minuut.
Goto heeft problemen om de bal te vangen. Goto passt de bal met de wreef. Potrzebowski met een sublieme pass. Avogari is nu in balbezit. Avogari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Franke met een harde bal richting middenveld. Potrzebowski rent richting de bal. Potrzebowski probeert naar een medespeler te passen. Avogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Provoloni 16:0

79e minuut.
Liccaro is nu in balbezit. Liccaro geeft de bal voor. Daar is Baroncini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Provoloni 17:0

80e minuut.
Inworp. Zorzenon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baroncini is nu in balbezit. Goto verovert de bal door een tackle van achteren. Goto geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Liccaro kopt de bal weg. Potrzebowski heeft problemen om de bal te vangen. Sione is nu in balbezit. Potrzebowski onderschept slim de pass. Potrzebowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daar is Avogari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goto bereikt de bal nog maar net als eerste. Goto passt de bal in één keer door. Daar is Maffei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maffei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Potrzebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebowski probeert naar een medespeler te passen. Avogari met een sublieme pass. Maffei rent richting de bal. Maffei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Franke trapt de bal weg van het doel. Maldera kopt de bal weg. Avogari is nu in balbezit. Avogari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Avogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogari draait met de bal, schiet en ... Scordia heeft problemen om de bal te vangen. Avogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogari schiet op doel. Franke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Velthuizen speelt de bal door. Zorzenon bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzenon passt de bal in één keer door. Goto is nu in balbezit. Goto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florentiarossa 14%, Provoloni 86%.
Florentiarossa - Provoloni 17:0