Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Screaming Shadows Real Marteam
Ti schiaccio! Tactiek cc dif wing
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 60
very good Schieten excellent
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


10e minuut.
Prata rent richting de bal. Prata probeert naar een medespeler te passen. Clemens is nu in balbezit. Erdas rent richting de bal. Erdas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Klungelig pakt Miklashevich de bal. Fuksa is nu in balbezit. Poshev begaat een overtreding. Poshev krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Coana geeft de bal voor. Clemens is nu in balbezit. Clemens passt de bal met de wreef. Erdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdas schiet op doel. Mitrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Virzio speelt de bal door. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Coana schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Coana naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ribisi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tyczkowski wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Heiermann trapt de bal weg. Arnau is nu in balbezit. Arnau probeert naar een medespeler te passen. Erdas is nu in balbezit. Erdas draait met de bal, schiet en ... Mitrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Tyczkowski passt de bal in één keer door. Miklashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklashevich passt de bal in één keer door. Kuranty is nu in balbezit. Kuranty schiet op doel. Mgqamqo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Screaming Shadows 53%, Real Marteam 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Screaming Shadows - Real Marteam 0:0

55e minuut.
Mitrea trapt de bal weg van het doel. Tyczkowski kopt de bal weg. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi schiet op doel. Mgqamqo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Real Marteam 0:1

60e minuut.
Tokuç verovert de bal door een tackle van achteren. Tokuç geeft de bal voor. Pedros rent richting de bal. Pedros haalt uit met een fantastische trap. Mgqamqo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

61e minuut.
Keting geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tokuç de bal. Kuranty rent richting de bal. Kuranty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Real Marteam 0:2

61e minuut.
Luzzi komt het veld opgelopen.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alfini komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Arias geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arnau met een snelle inworp. Luzzi geeft de bal voor. Mitrea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Prata is nu in balbezit. Prata geeft een lange en hoge pass. Fuksa is nu in balbezit. Erdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdas draait met de bal, schiet en ... Mitrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Arnau passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pedros met een snelle inworp. Alfini is nu in balbezit. Alfini schiet op doel. Mgqamqo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Keting speelt de bal door. Tyczkowski controleert de bal met de borst. Miklashevich probeert naar een medespeler te passen. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini haalt uit met een fantastische trap. Mgqamqo bokst de bal weg.

90e minuut.
Keting verovert de bal door een tackle van achteren. Keting geeft een lange en hoge pass. Ribisi kopt de bal weg. Alfini is nu in balbezit. Alfini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ribisi is nu in balbezit. Ribisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Real Marteam 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Screaming Shadows 46%, Real Marteam 54%.
Screaming Shadows - Real Marteam 0:3