Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A. S. COMEVAVA Provoloni
523indarat Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 18.6
incredible Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen weak


2e minuut.
Povedano Martínez probeert naar een medespeler te passen. Csepregi rent richting de bal. Lento is nu in balbezit. Lento schiet op doel. Franke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Provoloni 1:0

5e minuut.
Wilga geeft de bal voor. Lento rent richting de bal. Lento passt de bal met de wreef. Csepregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Csepregi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Provoloni 2:0

7e minuut.
Povedano Martínez geeft de bal voor. Kuryło bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryło passt de bal zonder na te denken. Lento rent richting de bal. Lento draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Albulescu geeft een lange en hoge pass. Csepregi is nu in balbezit. Babangida rent richting de bal. Csepregi is nu in balbezit. Csepregi schiet op doel. Franke bokst de bal weg. Franke met een sublieme pass. Kuryło kopt de bal weg. Lento rent richting de bal. Lento schiet op doel. Franke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Provoloni 3:0

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Müllegger met een snelle inworp. Kuryło rent richting de bal. Kuryło geeft een hoge lob. Csepregi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Provoloni 4:0

13e minuut.
Wilga geeft de bal voor. Csepregi kopt de bal weg. Lento bereikt de bal nog maar net als eerste. Lento haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Provoloni 5:0

15e minuut.
Lento is nu in balbezit. Csepregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lento rent richting de bal. Csepregi rent richting de bal. Csepregi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Provoloni 6:0

16e minuut.
Franke met een sublieme pass. Inworp. Kuryło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Müllegger geeft een hoge lob. Csepregi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
D`Aulerio is nu in balbezit. Babangida verovert de bal door een tackle van achteren. Babangida geeft een lange en hoge pass. Lento heeft problemen om de bal te vangen. Lento schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Provoloni 7:0

22e minuut.
Povedano Martínez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Babangida de bal. Babangida passt de bal zonder na te denken. Lento is nu in balbezit. Lento schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Provoloni 8:0

26e minuut.
Povedano Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Povedano Martínez passt de bal in één keer door. Csepregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Csepregi schiet op doel. Franke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Provoloni 9:0

27e minuut.
Collacchioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună onderschept slim de pass. Minciună geeft een lange en hoge pass. Csepregi rent richting de bal. Csepregi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Provoloni 10:0

30e minuut.
Lento heeft problemen om de bal te vangen. Bolia is nu in balbezit. Lento onderschept slim de pass. Csepregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Csepregi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Provoloni 11:0

31e minuut.
Babangida passt de bal in één keer door. Kuryło is nu in balbezit. Kuryło passt de bal met de wreef. Csepregi is nu in balbezit. Csepregi draait met de bal, schiet en ... Franke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bolia de bal. Lento bereikt de bal nog maar net als eerste. Lento haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Provoloni 12:0

33e minuut.
Lento onderschept slim de pass. Povedano Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Povedano Martínez geeft de bal voor. Babangida rent richting de bal. Babangida schiet op doel. Franke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Liccaro heeft problemen om de bal te vangen. Lento is nu in balbezit. Lento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Provoloni 13:0

35e minuut.
Lento kopt de bal weg. Daar is Bolia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csepregi is nu in balbezit. Csepregi draait met de bal, schiet en ... Franke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuryło geeft een hoge lob. Csepregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Csepregi schiet op doel. Franke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Provoloni 14:0

37e minuut.
D`Aulerio rent richting de bal. Povedano Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Povedano Martínez probeert naar een medespeler te passen. Csepregi is nu in balbezit. Csepregi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lento kopt de bal weg. Daar is Povedano Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Povedano Martínez geeft de bal voor. Csepregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Csepregi schiet op doel. Franke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Povedano Martínez neemt de hoekschop. Csepregi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Provoloni 15:0

41e minuut.
Müllegger geeft een hoge lob. Lento probeert naar een medespeler te passen. Csepregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Csepregi schiet op doel. Franke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Provoloni 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A. S. COMEVAVA 18%, Provoloni 82%.
A. S. COMEVAVA - Provoloni 16:0

48e minuut.
Minciună met een snelle inworp. Povedano Martínez rent richting de bal. Povedano Martínez met een sublieme pass. Csepregi is nu in balbezit. Csepregi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Kuryło bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryło passt de bal zonder na te denken. Csepregi speelt de bal door. Lento bereikt de bal nog maar net als eerste. Lento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Provoloni 17:0

51e minuut.
Babangida probeert naar een medespeler te passen. Povedano Martínez geeft een lange en hoge pass. Lento is nu in balbezit. Lento geeft een hoge lob. Povedano Martínez kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Baroncini verovert de bal door een tackle van achteren. Baroncini met een sublieme pass. Babangida probeert naar een medespeler te passen. Csepregi is nu in balbezit. Csepregi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Provoloni 18:0

53e minuut.
Babangida passt de bal zonder na te denken. Liccaro is nu in balbezit. Liccaro met een sublieme pass. Babangida rent richting de bal. Babangida draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kuryło kopt de bal weg. Klungelig pakt Sione de bal. Lento speelt de bal door. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Provoloni 19:0

56e minuut.
Kuryło verovert de bal door een tackle van achteren. Kuryło speelt de bal door. Lento speelt de bal door. Csepregi is nu in balbezit. Csepregi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Provoloni 20:0

61e minuut.
Müllegger kopt de bal weg. Csepregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lento met een sublieme pass. Babangida rent richting de bal. Babangida draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Babangida met een sublieme pass. Csepregi rent richting de bal. Csepregi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Provoloni 21:0

63e minuut.
Bolia probeert naar een medespeler te passen. Lento met een sublieme pass. Kuryło bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryło geeft een hoge lob. Csepregi springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Babangida geeft een hoge lob. Csepregi rent richting de bal. Csepregi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Provoloni 22:0

66e minuut.
Minciună probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Povedano Martínez rent richting de bal. Povedano Martínez geeft een lange en hoge pass. Lento rent richting de bal. Lento schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Provoloni 23:0

67e minuut.
Povedano Martínez speelt de bal door. Daar is Babangida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babangida geeft een lange en hoge pass. Lento bereikt de bal nog maar net als eerste. Lento geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Minciună is nu in balbezit. Minciună geeft de bal voor. Csepregi springt en kopt de bal. Daar is Scordia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Povedano Martínez neemt de hoekschop. Lento krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Povedano Martínez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Baroncini de bal. Kuryło rent richting de bal. Kuryło passt de bal zonder na te denken. Babangida geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Minciună kopt de bal weg. Povedano Martínez probeert naar een medespeler te passen. Csepregi rent richting de bal. Csepregi schiet op doel. Franke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Lento is nu in balbezit. Lento geeft een hoge lob. Csepregi rent richting de bal. Csepregi haalt uit met een fantastische trap. Franke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Provoloni 24:0

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Liccaro de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Povedano Martínez zal de hoekschop nemen. Lento is nu in balbezit. Lento schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Müllegger geeft een hoge lob. Scordia rent richting de bal. Babangida verovert de bal door een tackle van achteren. Csepregi is nu in balbezit. Csepregi haalt uit met een fantastische trap. Franke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Povedano Martínez speelt de bal door. Liccaro rent richting de bal. Csepregi verovert de bal door een tackle van achteren. Lento is nu in balbezit. Lento draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Minciună passt de bal zonder na te denken. Povedano Martínez rent richting de bal. Povedano Martínez geeft een lange en hoge pass. Lento krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Provoloni 25:0

90e minuut.
Lento passt de bal in één keer door. Klungelig pakt D`Aulerio de bal. D`Aulerio speelt de bal door. Lento rent richting de bal. Lento schiet op doel. Franke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Babangida is nu in balbezit. Babangida schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Provoloni 26:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A. S. COMEVAVA 15%, Provoloni 85%.
A. S. COMEVAVA - Provoloni 26:0