Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jonjio Team Fuori Salerno
Mau Tactiek 433B
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
27.3 gemiddelde waardering 50.1
slecht Schieten uitstekend
matig Passen solide
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Peneda probeert naar een medespeler te passen. Nawotczyński rent richting de bal. Nawotczyński passt de bal in één keer door. Anghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Anghel passt de bal in één keer door. Peneda rent richting de bal. Peneda passt de bal met de wreef. Nawotczyński rent richting de bal. Nawotczyński draait met de bal, schiet en ... Iagulli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pinzone kopt de bal weg. Nikolovski heeft problemen om de bal te vangen. Pilloni rent richting de bal. Nawotczyński is nu in balbezit. Nawotczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Peneda is nu in balbezit. Nawotczyński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Betka. Betka krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Jenőfi geeft de bal voor. Weißbecker speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Anghel de bal onder controle te krijgen. Rimár rent richting de bal. Rimár schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nikolovski met een snelle inworp. Nawotczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawotczyński geeft een hoge lob. Rimár krijgt zijn hoofd ertegen. Iagulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Gustamarzo probeert naar een medespeler te passen. Nikolovski geeft een hoge lob. Nawotczyński kopt de bal weg. Rimár is nu in balbezit. Rimár haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Nikolovski rent richting de bal. Nikolovski passt de bal zonder na te denken. Rimár is nu in balbezit. Rimár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Fuori Salerno 0:1

29e minuut.
Daar is Anghel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anghel speelt de bal door. Rimár bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimár schiet op doel. Otec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt Peneda de bal. Re rent richting de bal. Peneda verovert de bal door een tackle van achteren. Anghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Anghel heeft problemen om de bal te vangen. Anghel geeft een hoge lob. Răducioiu rent richting de bal. Rimár onderschept slim de pass. Rimár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Fuori Salerno 0:2

34e minuut.
Pinzone geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghel geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Anghel rent richting de bal. Anghel geeft een lange en hoge pass. Nawotczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawotczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Fuori Salerno 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonjio Team 77%, Fuori Salerno 23%.
Jonjio Team - Fuori Salerno 0:3

48e minuut.
Klungelig pakt Nawotczyński de bal. Peneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneda passt de bal met de wreef. Anghel rent richting de bal. Anghel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rimár rent richting de bal. Rimár schiet op doel. Iagulli probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Buitenspel voor Pistritto. Goede buitenspelval van de verdediging. Nikolovski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Otec kan de bal niet met de borst controleren. Rimár rent richting de bal. Rimár haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Jenőfi speelt de bal door. Nikolovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolovski geeft een hoge lob. Rimár rent richting de bal. Rimár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Fuori Salerno 0:4

61e minuut.
Re passt de bal zonder na te denken. Pilloni rent richting de bal. Nawotczyński onderschept slim de pass. Nawotczyński draait met de bal, schiet en ... Iagulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Betka onderschept slim de pass. Peneda onderschept slim de pass. Peneda speelt de bal door. Rimár rent richting de bal. Rimár draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

70e minuut.
Toso is nu in balbezit. Toso passt de bal in één keer door. Rimár rent richting de bal. Rimár schiet op doel. Iagulli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Fuori Salerno 0:5

74e minuut.
Hiltl geeft een hoge lob. Răducioiu is nu in balbezit. Nawotczyński onderschept slim de pass. Nawotczyński haalt uit met een fantastische trap. Iagulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Fuori Salerno 0:6

82e minuut.
Gustamarzo passt de bal zonder na te denken. Nikolovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolovski geeft de bal voor. Anghel controleert de bal met de borst. Anghel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Peneda passt de bal met de wreef. Pinzone geeft een hoge lob. Gustamarzo met een sublieme pass. Klungelig pakt Nawotczyński de bal. Nawotczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Nikolovski kopt de bal weg. Rimár is nu in balbezit. Betka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Betka krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonjio Team 83%, Fuori Salerno 17%.
Jonjio Team - Fuori Salerno 0:6