Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuori Salerno Jonjio Team
433B Tactiek Mau
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 30.3
formidable Schieten poor
solid Passen average
good Verdedigen average


4e minuut.
Nikolovski passt de bal met de wreef. Rimár heeft problemen om de bal te vangen. Rimár passt de bal met de wreef. Nawotczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawotczyński schiet op doel. Iagulli bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Nawotczyński is nu in balbezit. Nawotczyński met een sublieme pass. Blachowski rent richting de bal. Blachowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Jonjio Team 1:0

8e minuut.
Peneda verovert de bal door een tackle van achteren. Peneda passt de bal zonder na te denken. Rimár bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimár geeft een lange en hoge pass. Nawotczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Iagulli bokst de bal weg.

14e minuut.
Peneda passt de bal met de wreef. Blachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Blachowski geeft een hoge lob. Nawotczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawotczyński schiet op doel. Iagulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Hiltl onderschept slim de pass. Hiltl geeft de bal voor. Rimár is nu in balbezit. Rimár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Jonjio Team 2:0

19e minuut.
Peneda speelt de bal door. Toso bereikt de bal nog maar net als eerste. Toso passt de bal in één keer door. Blachowski rent richting de bal. Blachowski schiet op doel. Iagulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Jonjio Team 3:0

22e minuut.
Pilloni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nikolovski rent richting de bal. Nikolovski probeert naar een medespeler te passen. Blachowski rent richting de bal. Blachowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gustamarzo heeft problemen om de bal te vangen. Nikolovski rent richting de bal. Nikolovski passt de bal in één keer door. Nawotczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawotczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Toso passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rimár de bal. Răducioiu is nu in balbezit. Rimár onderschept slim de pass. Rimár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Iagulli met een harde bal richting middenveld. Nikolovski kopt de bal weg. Nawotczyński is nu in balbezit. Nawotczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pinzone passt de bal in één keer door. Peneda is nu in balbezit. Peneda probeert naar een medespeler te passen. Rimár rent richting de bal. Rimár schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Peneda is nu in balbezit. Nawotczyński is nu in balbezit. Peneda speelt de bal door. Nawotczyński rent richting de bal. Nawotczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Nikolovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pilloni rent richting de bal. Nikolovski onderschept slim de pass. Nikolovski geeft de bal voor. Blachowski krijgt zijn hoofd ertegen. Iagulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nawotczyński is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Jonjio Team 4:0

44e minuut.
Doeltrap. Iagulli trapt de bal weg. Peneda kopt de bal weg. Nawotczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawotczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuori Salerno 23%, Jonjio Team 77%.
Fuori Salerno - Jonjio Team 4:0

48e minuut.
Iagulli trapt de bal weg van het doel. Blachowski kopt de bal weg. Daar is Nawotczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nawotczyński draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Otec de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Rimár rent richting de bal. Rimár geeft de bal voor. Nawotczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawotczyński schiet op doel. Iagulli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Jonjio Team 5:0

53e minuut.
Peneda met een sublieme pass. Blachowski is nu in balbezit. Blachowski probeert naar een medespeler te passen. Nawotczyński rent richting de bal. Nawotczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hiltl kopt de bal weg. Daar is Blachowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jenőfi. Jenőfi krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Nikolovski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gambaretti de bal. Hiltl geeft een hoge lob. Nawotczyński rent richting de bal. Nawotczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Răducioiu geeft de bal voor. Mănăilă geeft een lange en hoge pass. Rimár probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nawotczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawotczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pistritto is nu in balbezit. Gustamarzo verovert de bal door een tackle van achteren. Nikolovski speelt de bal door. Rimár bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimár haalt uit met een fantastische trap. Iagulli bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Gambaretti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toso is nu in balbezit. Toso passt de bal zonder na te denken. Blachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Blachowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Iagulli niet meer kan verder spelen. Horka komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Peneda onderschept slim de pass. Peneda geeft een hoge lob. Nawotczyński is nu in balbezit. Nawotczyński draait met de bal, schiet en ... Horka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Jonjio Team 6:0

68e minuut.
Pinzone geeft een lange en hoge pass. Rimár kopt de bal weg. Nawotczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawotczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Jonjio Team 7:0

72e minuut.
Blachowski heeft problemen om de bal te vangen. Peneda rent richting de bal. Peneda passt de bal in één keer door. Rimár bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimár draait met de bal, schiet en ... Horka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nawotczyński bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Horka met een harde bal richting middenveld. Gustamarzo kopt de bal weg. Rimár kan de bal niet met de borst controleren. Rimár schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Răducioiu speelt de bal door. Nikolovski geeft een hoge lob. Nawotczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawotczyński schiet op doel. Horka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Jonjio Team 8:0

79e minuut.
Nikolovski rent richting de bal. Nikolovski geeft een lange en hoge pass. Blachowski is nu in balbezit. Blachowski schiet op doel. Horka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Nikolovski is nu in balbezit. Nikolovski geeft de bal voor. Daar is Jenőfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nawotczyński rent richting de bal. Nawotczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Rimár geeft een lange en hoge pass. Blachowski probeert de bal met de borst te controleren. Nawotczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawotczyński haalt uit met een fantastische trap. Horka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Jonjio Team 9:0

85e minuut.
Gustamarzo verovert de bal door een tackle van achteren. Gustamarzo geeft de bal voor. Pinzone rent richting de bal. Nawotczyński onderschept slim de pass. Nawotczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Klungelig pakt Toso de bal. Peneda is nu in balbezit. Peneda passt de bal zonder na te denken. Nawotczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawotczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Doeltrap. Horka trapt de bal weg van het doel. Nikolovski kopt de bal weg. Blachowski rent richting de bal. Blachowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Peneda met een sublieme pass. Blachowski rent richting de bal. Blachowski passt de bal zonder na te denken. Nawotczyński rent richting de bal. Nawotczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuori Salerno 20%, Jonjio Team 80%.
Fuori Salerno - Jonjio Team 9:0