Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Marteam Florentiarossa
cc dif wing Tactiek modD5
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
59.4 gemiddelde waardering 52.9
very good Schieten solid
solid Passen very good
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Potrzebowski passt de bal met de wreef. Zorzenon heeft problemen om de bal te vangen. Zorzenon passt de bal zonder na te denken. Moscati bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscati haalt uit met een fantastische trap. Mitrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Velthuizen is nu in balbezit. Velthuizen passt de bal zonder na te denken. Zorzenon met een sublieme pass. Moscati rent richting de bal. Moscati haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mitrea probeert wanhopig de bal te grijpen. Maffei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Florentiarossa 0:1

17e minuut.
Potrzebowski geeft een hoge lob. Virzio geeft de bal voor. Kuranty bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuranty draait met de bal, schiet en ... Tognutti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Marteam - Florentiarossa 1:1

20e minuut.
Goto onderschept slim de pass. Zorzenon is nu in balbezit. Miklashevich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miklashevich krijgt een gele kaart. Zorzenon wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

22e minuut.
Campitelli kopt de bal weg. Potrzebowski is nu in balbezit. Ribisi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ribisi krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Goto is nu in balbezit. Goto passt de bal zonder na te denken. Zorzenon probeert naar een medespeler te passen. Moscati rent richting de bal. Moscati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Virzio neemt vlug de vrije trap. Kuranty kopt de bal weg. Daar is Velthuizen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribisi rent richting de bal. Ribisi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Goto met een sublieme pass. Arias verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zorzenon zal de hoekschop nemen. Maffei krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Moscati is nu in balbezit. Virzio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moscati is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Velthuizen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Virzio kopt de bal weg. Daar is Răducanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maffei is nu in balbezit. Maffei schiet op doel. Mitrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Maffei bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebowski rent richting de bal. Răducanu maakt een afschuwelijke overtreding. Răducanu krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Maldera is nu in balbezit. Tyczkowski onderschept slim de pass. Tyczkowski probeert naar een medespeler te passen. Ribisi rent richting de bal. Ribisi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Marteam 54%, Florentiarossa 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Marteam - Florentiarossa 1:1

49e minuut.
Pedros is nu in balbezit. Keting is nu in balbezit. Keting speelt de bal door. Tyczkowski geeft de bal voor. Tognutti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Goto verovert de bal door een tackle van achteren. Goto geeft een hoge lob. Maldera rent richting de bal. Maldera schiet op doel. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Potrzebowski is nu in balbezit. Potrzebowski geeft een lange en hoge pass. Moscati kopt de bal weg. Zorzenon is nu in balbezit. Zorzenon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Tyczkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Potrzebowski is nu in balbezit. Keting verovert de bal door een tackle van achteren. Keting geeft een lange en hoge pass. Kuranty maakt een snoekduik en kopt de bal. Tognutti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Keting geeft een hoge lob. Avogari rent richting de bal. Avogari passt de bal zonder na te denken. Ribisi rent richting de bal. Ribisi schiet op doel. Tognutti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Zorzenon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maldera is nu in balbezit. Tyczkowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maldera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Maldera neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Marteam 41%, Florentiarossa 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Marteam - Florentiarossa 1:1