Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuori Salerno Provoloni
433B Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
12% Spel op eigen helft 88%
55 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 17.2
uitstekend Schieten slecht
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Fulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneda onderschept slim de pass. Peneda speelt de bal door. Rimár is nu in balbezit. Rimár schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Nawotczyński rent richting de bal. Bolia rent richting de bal. Nawotczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Nawotczyński geeft een lange en hoge pass. Rimár springt en kopt de bal. Franke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Scordia met een sublieme pass. Toso bereikt de bal nog maar net als eerste. Toso probeert naar een medespeler te passen. Nawotczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawotczyński schiet op doel. Franke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Toso passt de bal zonder na te denken. Anghel is nu in balbezit. D`Aulerio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anghel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peneda wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Nikolovski kopt de bal weg. Daar is Nawotczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolia rent richting de bal. Nawotczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Nawotczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Provoloni 1:0

18e minuut.
D`Aulerio trapt de bal weg. Toso is nu in balbezit. Toso met een sublieme pass. Rimár heeft problemen om de bal te vangen. Rimár schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Nawotczyński met een sublieme pass. Rimár rent richting de bal. Rimár speelt de bal door. Anghel is nu in balbezit. Anghel schiet op doel. Paal! Daar is Anghel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anghel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Toso rent richting de bal. Toso geeft de bal voor. Rimár bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Provoloni 2:0

24e minuut.
Anghel verovert de bal door een tackle van achteren. Anghel passt de bal zonder na te denken. Rimár rent richting de bal. Rimár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Provoloni 3:0

26e minuut.
Peneda speelt de bal door. Toso bereikt de bal nog maar net als eerste. Toso passt de bal zonder na te denken. Rimár rent richting de bal. Rimár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Provoloni 4:0

27e minuut.
Rimár verovert de bal door een tackle van achteren. Rimár geeft een hoge lob. Anghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Provoloni 5:0

29e minuut.
Baroncini rent richting de bal. Peneda verovert de bal door een tackle van achteren. Peneda passt de bal met de wreef. Rimár heeft problemen om de bal te vangen. Rimár schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Franke trapt de bal weg van het doel. Nikolovski kopt de bal weg. Rimár rent richting de bal. Nawotczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawotczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bolia bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawotczyński onderschept slim de pass. Sione begaat een overtreding. Sione krijgt een gele kaart. Nawotczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nikolovski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rimár maakt een snoekduik en kopt de bal. Franke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Franke probeert naar een medespeler te passen. Anghel kan de bal niet met de borst controleren. Rimár is nu in balbezit. Rimár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Provoloni 6:0

34e minuut.
Rimár rent richting de bal. Nawotczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolia onderschept slim de pass. Rimár is nu in balbezit. Rimár haalt uit met een fantastische trap. Franke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Provoloni 7:0

35e minuut.
D`Aulerio rent richting de bal. Anghel verovert de bal door een tackle van achteren. Anghel speelt de bal door. Nawotczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawotczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Nawotczyński passt de bal met de wreef. Nikolovski probeert de bal met de borst te controleren. Nikolovski probeert naar een medespeler te passen. Rimár is nu in balbezit. Rimár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Nawotczyński rent richting de bal. Sione verovert de bal door een tackle van achteren. Sione speelt de bal door. Rimár is nu in balbezit. Rimár haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Nikolovski speelt de bal door. Peneda speelt de bal door. Rimár rent richting de bal. Rimár draait met de bal, schiet en ... Franke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Provoloni 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuori Salerno 11%, Provoloni 89%.
Fuori Salerno - Provoloni 8:0

47e minuut.
Mănăilă met een sublieme pass. Toso rent richting de bal. Toso passt de bal zonder na te denken. Anghel is nu in balbezit. Anghel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Provoloni 9:0

53e minuut.
Toso passt de bal zonder na te denken. Peneda is nu in balbezit. Peneda geeft de bal voor. Rimár is nu in balbezit. Rimár haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Franke trapt de bal weg van het doel. Nawotczyński kopt de bal weg. Rimár heeft problemen om de bal te vangen. Anghel rent richting de bal. Anghel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. Franke trapt de bal weg. Nikolovski kopt de bal weg. Klungelig pakt Anghel de bal. Anghel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Collacchioni rent richting de bal. Toso onderschept slim de pass. Toso probeert naar een medespeler te passen. Anghel heeft problemen om de bal te vangen. Anghel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Provoloni 10:0

59e minuut.
Doeltrap. Franke trapt de bal weg van het doel. Nikolovski kopt de bal weg. Anghel is nu in balbezit. Anghel draait met de bal, schiet en ... Franke bokst de bal weg. Rimár bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Provoloni 11:0

61e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Franke niet meer kan verder spelen. Piso komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Piso speelt de bal door. Nawotczyński kopt de bal weg. Daar is Rimár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rimár schiet op doel. Piso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Provoloni 12:0

64e minuut.
D`Aulerio rent richting de bal. Rimár verovert de bal door een tackle van achteren. Rimár probeert naar een medespeler te passen. Nawotczyński rent richting de bal. Nawotczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Piso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Nawotczyński passt de bal zonder na te denken. Rimár rent richting de bal. Anghel is nu in balbezit. Rimár rent richting de bal. Rimár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Provoloni 13:0

70e minuut.
Anghel is nu in balbezit. Anghel passt de bal met de wreef. Nawotczyński rent richting de bal. Nawotczyński schiet op doel. Piso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Provoloni 14:0

75e minuut.
Peneda passt de bal met de wreef. Anghel is nu in balbezit. Anghel passt de bal zonder na te denken. Rimár bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimár haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Scordia trapt de bal weg van het doel. Nikolovski kopt de bal weg. Rimár is nu in balbezit. Rimár haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Anghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghel haalt uit met een fantastische trap. Piso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Nikolovski is nu in balbezit. Nikolovski geeft een hoge lob. Rimár rent richting de bal. Rimár draait met de bal, schiet en ... Scordia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Provoloni 15:0

79e minuut.
Esposito met een sublieme pass. Daar is Fulla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimár onderschept slim de pass. Rimár haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Piso trapt de bal weg. Peneda kopt de bal weg. Rimár is nu in balbezit. Rimár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Provoloni 16:0

80e minuut.
Fulla met een sublieme pass. Daar is Esposito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimár onderschept slim de pass. Rimár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Provoloni 17:0

82e minuut.
Peneda is nu in balbezit. Peneda passt de bal in één keer door. Nawotczyński controleert de bal met de borst. Nawotczyński draait met de bal, schiet en ... Piso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Provoloni 18:0

84e minuut.
Doeltrap. Piso trapt de bal weg van het doel. Toso probeert naar een medespeler te passen. Anghel heeft problemen om de bal te vangen. Anghel draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Provoloni 19:0

87e minuut.
Nawotczyński rent richting de bal. Rimár is nu in balbezit. Bolia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bolia krijgt een gele kaart. Rimár raakt geblesseerd tijdens het duel. Rimár kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Provoloni 20:0

89e minuut.
Rimár bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimár passt de bal zonder na te denken. Daar is Peneda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peneda geeft een lange en hoge pass. Piso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Provoloni 21:0

90e minuut.
Klungelig pakt Toso de bal. Toso passt de bal in één keer door. Rimár is nu in balbezit. Rimár draait met de bal, schiet en ... Piso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Provoloni 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuori Salerno 13%, Provoloni 87%.
Fuori Salerno - Provoloni 22:0