Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Provoloni Fuori Salerno
Normal Tactiek 433B
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 56
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 49.3
poor Schieten outstanding
weak Passen very good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Nikolovski is nu in balbezit. Peneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneda met een sublieme pass. Nawotczyński rent richting de bal. Nawotczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Fuori Salerno 0:1

5e minuut.
Liccaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Liccaro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toso met de inworp. Blachowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Franke met een harde bal richting middenveld. Toso rent richting de bal. Toso passt de bal met de wreef. Nawotczyński heeft problemen om de bal te vangen. Nawotczyński haalt uit met een fantastische trap. Paal! Franke werpt zichzelf wanhopig voor de bal. D`Aulerio heeft problemen om de bal te vangen. Blachowski is nu in balbezit. Blachowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Franke trapt de bal weg van het doel. Rimár kopt de bal weg. Daar is Nawotczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nawotczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Fuori Salerno 0:2

13e minuut.
Daar is Collacchioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toso kopt de bal weg. Nawotczyński is nu in balbezit. Nawotczyński draait met de bal, schiet en ... Franke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Baroncini geeft een hoge lob. Toso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. D`Aulerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Toso onderschept slim de pass. Toso geeft een lange en hoge pass. Franke bokst de bal weg. Nawotczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawotczyński draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Nawotczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimár bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawotczyński is nu in balbezit. Rimár bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Toso geeft een lange en hoge pass. Scordia kopt de bal weg. Blachowski probeert de bal aan de voet te houden. Nawotczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawotczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Blachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Blachowski passt de bal met de wreef. Rimár rent richting de bal. Rimár schiet op doel. Franke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Fuori Salerno 0:3

22e minuut.
Nikolovski heeft problemen om de bal te vangen. Nikolovski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Baroncini de bal. Blachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Blachowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Franke trapt de bal weg van het doel. Toso kopt de bal weg. Nawotczyński heeft problemen om de bal te vangen. Nawotczyński schiet op doel. Franke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Fuori Salerno 0:4

27e minuut.
Blachowski onderschept slim de pass. Blachowski geeft de bal voor. Liccaro heeft problemen om de bal te vangen. Nawotczyński rent richting de bal. Nawotczyński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Fuori Salerno 0:5

29e minuut.
Scordia bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawotczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Nawotczyński speelt de bal door. Rimár bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Fuori Salerno 0:6

32e minuut.
Rimár kopt de bal weg. Daar is Sione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nawotczyński rent richting de bal. Nawotczyński haalt uit met een fantastische trap. Franke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Fuori Salerno 0:7

33e minuut.
Esposito met een sublieme pass. Sione heeft problemen om de bal te vangen. Nawotczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Nawotczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nawotczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Rimár de bal. Rimár passt de bal in één keer door. Blachowski heeft problemen om de bal te vangen. Blachowski geeft een hoge lob. Nawotczyński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Fuori Salerno 0:8

40e minuut.
Esposito probeert naar een medespeler te passen. D`Aulerio rent richting de bal. D`Aulerio geeft de bal voor. Blachowski rent richting de bal. Blachowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Sione geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nikolovski met de inworp. Rimár bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimár geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rimár bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sione. Rimár is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nikolovski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nawotczyński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provoloni 90%, Fuori Salerno 10%.
Provoloni - Fuori Salerno 0:8

46e minuut.
Toso bereikt de bal nog maar net als eerste. Blachowski is nu in balbezit. Blachowski met een sublieme pass. Nawotczyński rent richting de bal. Nawotczyński haalt uit met een fantastische trap. Franke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Blachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Blachowski haalt uit met een fantastische trap. Franke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Fuori Salerno 0:9

49e minuut.
Rimár haalt uit met een fantastische trap. Franke met een sublieme pass. Rimár kopt de bal weg. Klungelig pakt Nawotczyński de bal. Nawotczyński haalt uit met een fantastische trap. Franke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Baroncini is nu in balbezit. Nawotczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Nawotczyński probeert naar een medespeler te passen. Rimár bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimár draait met de bal, schiet en ... Franke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Toso bereikt de bal nog maar net als eerste. Toso probeert naar een medespeler te passen. Nikolovski probeert naar een medespeler te passen. Rimár is nu in balbezit. Rimár schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Franke speelt de bal door. Peneda kopt de bal weg. Blachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Blachowski haalt uit met een fantastische trap. Scordia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Fuori Salerno 0:10

58e minuut.
Inworp. Nikolovski met een snelle inworp. Rimár rent richting de bal. Rimár geeft de bal voor. Nawotczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Franke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Peneda verovert de bal door een tackle van achteren. Peneda heeft problemen om de bal te vangen. Peneda met een sublieme pass. Nawotczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawotczyński schiet op doel. Franke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scordia rent richting de bal. Scordia geeft een lange en hoge pass. Daar is Nikolovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rimár rent richting de bal. Rimár haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Nikolovski met de inworp. Rimár bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimár geeft een lange en hoge pass. Blachowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Franke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Fuori Salerno 0:11

63e minuut.
Toso probeert naar een medespeler te passen. Peneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneda passt de bal met de wreef. Nawotczyński is nu in balbezit. Nawotczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Fuori Salerno 0:12

64e minuut.
Bolia bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneda onderschept slim de pass. Peneda met een sublieme pass. Nawotczyński is nu in balbezit. Nawotczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Scordia trapt de bal weg. Peneda kopt de bal weg. Rimár heeft problemen om de bal te vangen. Nawotczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawotczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Fuori Salerno 0:13

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toso met een snelle inworp. Peneda speelt de bal door. Nawotczyński is nu in balbezit. Nawotczyński haalt uit met een fantastische trap. Franke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Doeltrap. Franke trapt de bal weg van het doel. Nikolovski kopt de bal weg. Nawotczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawotczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Fuori Salerno 0:14

70e minuut.
Klungelig pakt Esposito de bal. Rimár is nu in balbezit. Rimár passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Peneda de bal. Peneda draait met de bal, schiet en ... Franke bokst de bal weg.

72e minuut.
Fulla is nu in balbezit. Peneda verovert de bal door een tackle van achteren. Peneda passt de bal zonder na te denken. Nawotczyński rent richting de bal. Nawotczyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Peneda geeft een lange en hoge pass. Nawotczyński rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Blachowski neemt de hoekschop. Nawotczyński controleert de bal met de borst. Franke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nawotczyński rent richting de bal. Nawotczyński draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Fuori Salerno 0:15

75e minuut.
Peneda rent richting de bal. Peneda passt de bal in één keer door. Blachowski rent richting de bal. Blachowski draait met de bal, schiet en ... Franke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Fuori Salerno 0:16

77e minuut.
Peneda probeert naar een medespeler te passen. Toso is nu in balbezit. Toso passt de bal met de wreef. Nawotczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawotczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Nawotczyński heeft problemen om de bal te vangen. Rimár bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimár geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Blachowski de bal. Nawotczyński rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Nawotczyński rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Fuori Salerno 0:17

82e minuut.
Rimár verovert de bal door een tackle van achteren. Rimár geeft een lange en hoge pass. Nawotczyński is nu in balbezit. Nawotczyński schiet op doel. Franke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Fuori Salerno 0:18

88e minuut.
Blachowski rent richting de bal. Blachowski speelt de bal door. Liccaro is nu in balbezit. Nawotczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Nawotczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Fuori Salerno 0:19

90e minuut.
Klungelig pakt Blachowski de bal. Blachowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Sione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nawotczyński is nu in balbezit. Nawotczyński draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provoloni 83%, Fuori Salerno 17%.
Provoloni - Fuori Salerno 0:19