Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jonjio Team A. S. COMEVAVA
Mau Tactiek 523indarat
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
27.9 gemiddelde waardering 54.3
slecht Schieten wonderbaarlijk
matig Passen goed
matig Verdedigen solide


5e minuut.
Keijzer geeft de bal voor. Kuryło controleert de bal met de borst. Kuryło geeft een hoge lob. Lento bereikt de bal nog maar net als eerste. Lento schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Povedano Martínez speelt de bal door. Kuryło bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryło passt de bal zonder na te denken. Lento rent richting de bal. Lento haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Keijzer rent richting de bal. Re is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Povedano Martínez. Povedano Martínez krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Albulescu speelt de bal door. Povedano Martínez rent richting de bal. Povedano Martínez geeft de bal voor. Csepregi rent richting de bal. Csepregi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Povedano Martínez probeert naar een medespeler te passen. Csepregi controleert de bal met de borst. Re schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Csepregi raakt geblesseerd tijdens het duel. Povedano Martínez wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida passt de bal met de wreef. Csepregi rent richting de bal. Csepregi schiet op doel. Iagulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - A. S. COMEVAVA 0:1

26e minuut.
Wilga speelt de bal door. Kuryło bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryło met een sublieme pass. Daar is Csepregi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csepregi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Povedano Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Povedano Martínez passt de bal zonder na te denken. Lento rent richting de bal. Lento schiet op doel. Iagulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Babangida heeft problemen om de bal te vangen. Babangida passt de bal in één keer door. Kuryło bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryło schiet op doel. Iagulli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - A. S. COMEVAVA 0:2

37e minuut.
Müllegger is nu in balbezit. Müllegger geeft een lange en hoge pass. Csepregi is nu in balbezit. Csepregi schiet op doel. Iagulli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - A. S. COMEVAVA 0:3

42e minuut.
Kuryło is nu in balbezit. Kuryło probeert naar een medespeler te passen. Csepregi is nu in balbezit. Csepregi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonjio Team 81%, A. S. COMEVAVA 19%.
Jonjio Team - A. S. COMEVAVA 0:3

46e minuut.
Müllegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Müllegger geeft de bal voor. Pilloni rent richting de bal. Kuryło verovert de bal door een tackle van achteren. Kuryło geeft de bal voor. Iagulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Wilga geeft de bal voor. Kuryło speelt de bal door. Povedano Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Csepregi is nu in balbezit. Csepregi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Povedano Martínez geeft een hoge lob. Betka probeert de bal aan de voet te houden. Lento bereikt de bal nog maar net als eerste. Lento draait met de bal, schiet en ... Iagulli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - A. S. COMEVAVA 0:4

61e minuut.
Müllegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Müllegger geeft de bal voor. Lento is nu in balbezit. Lento geeft de bal voor. Csepregi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - A. S. COMEVAVA 0:5

63e minuut.
Kuryło probeert naar een medespeler te passen. Povedano Martínez probeert naar een medespeler te passen. Babangida is nu in balbezit. Babangida schiet op doel. Iagulli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - A. S. COMEVAVA 0:6

64e minuut.
Lento verovert de bal door een tackle van achteren. Lento geeft een lange en hoge pass. Povedano Martínez kopt de bal weg. Csepregi rent richting de bal. Csepregi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kuryło bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryło passt de bal in één keer door. Lento rent richting de bal. Lento haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Albulescu onderschept slim de pass. Povedano Martínez rent richting de bal. Povedano Martínez geeft de bal voor. Babangida rent richting de bal. Babangida schiet op doel. Iagulli bokst de bal weg.

73e minuut.
Babangida geeft een hoge lob. Lento heeft problemen om de bal te vangen. Lento geeft een lange en hoge pass. Csepregi is nu in balbezit. Csepregi draait met de bal, schiet en ... Iagulli bokst de bal weg. Csepregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Csepregi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - A. S. COMEVAVA 0:7

75e minuut.
Lento rent richting de bal. Lento geeft een lange en hoge pass. Csepregi rent richting de bal. Csepregi schiet op doel. Iagulli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - A. S. COMEVAVA 0:8

77e minuut.
Povedano Martínez geeft een lange en hoge pass. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida probeert naar een medespeler te passen. Csepregi is nu in balbezit. Csepregi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - A. S. COMEVAVA 0:9

81e minuut.
Keijzer passt de bal zonder na te denken. Povedano Martínez geeft een lange en hoge pass. Lento is nu in balbezit. Lento draait met de bal, schiet en ... Iagulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - A. S. COMEVAVA 0:10

82e minuut.
Răducioiu is nu in balbezit. Lento verovert de bal door een tackle van achteren. Lento probeert naar een medespeler te passen. Csepregi rent richting de bal. Csepregi haalt uit met een fantastische trap. Iagulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Csepregi rent richting de bal. Klungelig pakt Csepregi de bal. Csepregi haalt uit met een fantastische trap. Iagulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - A. S. COMEVAVA 0:11

84e minuut.
Lento kopt de bal weg. Povedano Martínez is nu in balbezit. Povedano Martínez passt de bal zonder na te denken. Lento bereikt de bal nog maar net als eerste. Lento draait met de bal, schiet en ... Iagulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Babangida is nu in balbezit. Babangida schiet op doel. Iagulli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - A. S. COMEVAVA 0:12

86e minuut.
Iagulli met een harde bal richting middenveld. Rduch kopt de bal weg. Kuryło probeert naar een medespeler te passen. Csepregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Csepregi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Re geeft een hoge lob. Müllegger geeft de bal voor. Lento is nu in balbezit. Lento haalt uit met een fantastische trap. Iagulli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - A. S. COMEVAVA 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonjio Team 85%, A. S. COMEVAVA 15%.
Jonjio Team - A. S. COMEVAVA 0:13