Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Screaming Shadows A. S. COMEVAVA
Ti schiaccio! Tactiek 523indarat
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
56.3 gemiddelde waardering 56
excellent Schieten formidable
very good Passen good
excellent Verdedigen formidable


15e minuut.
Prata geeft een hoge lob. Wilga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuksa verovert de bal door een tackle van achteren. Fuksa haalt uit met een fantastische trap. Mihart werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - A. S. COMEVAVA 1:0

24e minuut.
Minciună geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arnau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luzzi geeft een hoge lob. Erdas maakt een snoekduik en kopt de bal. Mihart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Kuryło passt de bal zonder na te denken. Povedano Martínez probeert naar een medespeler te passen. Babangida is nu in balbezit. Babangida heeft problemen om de bal te vangen. Babangida haalt uit met een fantastische trap. Mgqamqo bokst de bal weg.

28e minuut.
Albulescu geeft een lange en hoge pass. Cazzulani is nu in balbezit. Povedano Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Povedano Martínez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Screaming Shadows - A. S. COMEVAVA 1:1

31e minuut.
Erdas controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Minciună maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Csepregi rent richting de bal. Csepregi draait met de bal, schiet en ... Mgqamqo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - A. S. COMEVAVA 1:2

37e minuut.
Arnau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luzzi is nu in balbezit. Luzzi passt de bal zonder na te denken. Arnau geeft een hoge lob. Erdas springt en kopt de bal. Mihart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Luzzi zal de hoekschop nemen. Erdas maakt een snoekduik en kopt de bal. Mihart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Rduch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdas is nu in balbezit. Erdas schiet op doel. Mihart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Screaming Shadows - A. S. COMEVAVA 2:2

45e minuut.
Arnau probeert de bal met de borst te controleren. Minciună geeft een lange en hoge pass. Lento bereikt de bal nog maar net als eerste. Lento schiet op doel. Mgqamqo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - A. S. COMEVAVA 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Screaming Shadows 50%, A. S. COMEVAVA 50%.
Screaming Shadows - A. S. COMEVAVA 2:3

47e minuut.
Kuryło verovert de bal door een tackle van achteren. Kuryło geeft een lange en hoge pass. Babangida is nu in balbezit. Csepregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Csepregi haalt uit met een fantastische trap. Mgqamqo bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Povedano Martínez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Babangida springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Erdas passt de bal zonder na te denken. Luzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wilga krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Arnau rent richting de bal. Kuryło onderschept slim de pass. Kuryło geeft een lange en hoge pass. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida schiet op doel. Mgqamqo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Inworp. Kuryło met de inworp. Lento is nu in balbezit. Povedano Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Povedano Martínez geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Wilga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnau verovert de bal door een tackle van achteren. Arnau speelt de bal door. Daar is Erdas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prata. Babangida raakt geblesseerd tijdens het duel. Adamoli komt het veld opgelopen. Clemens komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Kuryło heeft problemen om de bal te vangen. Kuryło passt de bal in één keer door. Cazzulani rent richting de bal. Babangida onderschept slim de pass. Babangida draait met de bal, schiet en ... Paal!

86e minuut.
Kuryło rent richting de bal. Prata verovert de bal door een tackle van achteren. Prata met een sublieme pass. Erdas is nu in balbezit. Erdas draait met de bal, schiet en ... Mihart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Screaming Shadows 66%, A. S. COMEVAVA 34%.
Screaming Shadows - A. S. COMEVAVA 2:3