Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Florentiarossa Fuori Salerno
modD5 Tactiek 433B
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
54.5 gemiddelde waardering 52.8
solide Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Inworp. Toso met de inworp. Blachowski is nu in balbezit. Blachowski draait met de bal, schiet en ... Tognutti probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Nawotczyński heeft problemen om de bal te vangen. Bresolin onderschept slim de pass. Rimár rent richting de bal. Rimár draait met de bal, schiet en ... Tognutti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Fuori Salerno 0:1

7e minuut.
Nawotczyński passt de bal met de wreef. Nikolovski rent richting de bal. Nikolovski passt de bal met de wreef. Rimár is nu in balbezit. Rimár schiet op doel. Tognutti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Hiltl verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Toso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiltl is nu in balbezit. Moscati onderschept slim de pass. Moscati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gustamarzo probeert naar een medespeler te passen. Nawotczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawotczyński passt de bal zonder na te denken. Rimár is nu in balbezit. Rimár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bresolin rent richting de bal. Nawotczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bresolin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bresolin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mănăilă met een sublieme pass. Gustamarzo heeft problemen om de bal te vangen. Weißbecker onderschept slim de pass. Moscati geeft een hoge lob. Vývoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Weißbecker speelt de bal door. Daar is Zorzenon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zorzenon passt de bal met de wreef. Maffei rent richting de bal. Maffei draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Toso controleert de bal met de borst. Maffei rent richting de bal. Toso begaat een overtreding. Toso krijgt een gele kaart. Maffei raakt geblesseerd tijdens het duel. Maldera zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maffei maakt een snoekduik en kopt de bal. Vývoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Mănăilă geeft de bal voor. Nawotczyński kopt de bal weg. Rimár rent richting de bal. Rimár haalt uit met een fantastische trap. Tognutti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Fuori Salerno 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florentiarossa 42%, Fuori Salerno 58%.
Florentiarossa - Fuori Salerno 0:2

47e minuut.
Maldera geeft een hoge lob. Moscati heeft problemen om de bal te vangen. Mănăilă begaat een overtreding. Mănăilă krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Inworp. Velthuizen met een snelle inworp. Zorzenon rent richting de bal. Zorzenon geeft de bal voor. Maffei springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Gustamarzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscati verovert de bal door een tackle van achteren. Moscati speelt de bal door. Klungelig pakt Goto de bal. Goto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Maldera maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Maffei is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hiltl. Maffei raakt geblesseerd tijdens het duel. Maldera komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal. Daar is Gustamarzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Velthuizen verovert de bal door een tackle van achteren. Velthuizen controleert de bal met de borst. Velthuizen speelt de bal door. Maffei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Potrzebowski met een sublieme pass. Peneda is nu in balbezit. Goto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florentiarossa 37%, Fuori Salerno 63%.
Florentiarossa - Fuori Salerno 0:2