Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jonjio Team redpenguins
Mau Tactiek 352
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
27.6 gemiddelde waardering 60.6
slecht Schieten uitmuntend
matig Passen zeer goed
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Valter kopt de bal weg. Pilloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby verovert de bal door een tackle van achteren. Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell draait met de bal, schiet en ... Iagulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński schiet op doel. Iagulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - redpenguins 0:1

5e minuut.
Gambaretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mongillo verovert de bal door een tackle van achteren. Mongillo geeft de bal voor. Tornell rent richting de bal. Tornell schiet op doel. Iagulli bokst de bal weg.

8e minuut.
Słabosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński rent richting de bal. Łomiński geeft de bal voor. Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell haalt uit met een fantastische trap. Iagulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - redpenguins 0:2

13e minuut.
Barmby bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby passt de bal zonder na te denken. Słabosz speelt de bal door. Łomiński is nu in balbezit. Łomiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Klungelig pakt Betka de bal. Barmby verovert de bal door een tackle van achteren. Barmby passt de bal zonder na te denken. Tornell rent richting de bal. Tornell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Mongillo rent richting de bal. Mongillo speelt de bal door. Daar is Łomiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słabosz rent richting de bal. Słabosz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Mongillo rent richting de bal. Mongillo geeft een lange en hoge pass. Tornell kopt de bal weg. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński schiet op doel. Paal!

18e minuut.
Słabosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Słabosz met een sublieme pass. Barmby is nu in balbezit. Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - redpenguins 0:3

26e minuut.
Łomiński is nu in balbezit. Łomiński geeft de bal voor. Betka kopt de bal weg. Słabosz is nu in balbezit. Słabosz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tornell rent richting de bal. Tornell passt de bal met de wreef. Łomiński rent richting de bal. Łomiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Łomiński de bal onder controle te krijgen. Mongillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mongillo geeft een hoge lob. Tornell krijgt zijn hoofd ertegen. Iagulli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - redpenguins 0:4

32e minuut.
Răducioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell verovert de bal door een tackle van achteren. Tornell passt de bal in één keer door. Łomiński is nu in balbezit. Łomiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Słabosz probeert naar een medespeler te passen. Barmby is nu in balbezit. Barmby probeert naar een medespeler te passen. Łomiński is nu in balbezit. Łomiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - redpenguins 0:5

41e minuut.
Dyzma geeft de bal voor. Łomiński kopt de bal weg. Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell haalt uit met een fantastische trap. Iagulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - redpenguins 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonjio Team 76%, redpenguins 24%.
Jonjio Team - redpenguins 0:6

46e minuut.
Mihăilescu met een sublieme pass. Barmby is nu in balbezit. Barmby speelt de bal door. Klungelig pakt Tornell de bal. Tornell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - redpenguins 0:7

54e minuut.
Valter speelt de bal door. Barmby bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby speelt de bal door. Tornell is nu in balbezit. Tornell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - redpenguins 0:8

56e minuut.
Barmby speelt de bal door. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun passt de bal in één keer door. Daar is Tornell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tornell draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Słabosz passt de bal zonder na te denken. Łomiński rent richting de bal. Łomiński probeert naar een medespeler te passen. Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - redpenguins 0:9

62e minuut.
Iagulli speelt de bal door. Kołtun kopt de bal weg. Barmby is nu in balbezit. Barmby geeft een hoge lob. Łomiński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - redpenguins 0:10

64e minuut.
Barmby rent richting de bal. Barmby geeft de bal voor. Tornell rent richting de bal. Tornell draait met de bal, schiet en ... Iagulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - redpenguins 0:11

70e minuut.
Słabosz speelt de bal door. Kołtun geeft een lange en hoge pass. Barmby probeert de bal aan de voet te houden. Łomiński rent richting de bal. Łomiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Valter probeert naar een medespeler te passen. Łomiński heeft problemen om de bal te vangen. Słabosz rent richting de bal. Słabosz haalt uit met een fantastische trap. Otec heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Łomiński neemt de hoekschop. Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell haalt uit met een fantastische trap. Iagulli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - redpenguins 0:12

73e minuut.
Gambaretti met een sublieme pass. Răducioiu probeert de bal aan de voet te houden. Tornell is nu in balbezit. Barmby is nu in balbezit. Barmby haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - redpenguins 0:13

75e minuut.
Kołtun probeert naar een medespeler te passen. Mongillo heeft problemen om de bal te vangen. Mongillo geeft een lange en hoge pass. Tornell controleert de bal met de borst. Tornell schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Tornell rent richting de bal. Tornell passt de bal zonder na te denken. Łomiński rent richting de bal. Łomiński draait met de bal, schiet en ... Iagulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - redpenguins 0:14

79e minuut.
Daar is Costa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costa passt de bal met de wreef. Pilloni is nu in balbezit. Tornell verovert de bal door een tackle van achteren. Tornell geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Betka bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby onderschept slim de pass. Barmby met een sublieme pass. Klungelig pakt Tornell de bal. Tornell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Słabosz kan de bal niet met de borst controleren. Słabosz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Răducioiu de bal. Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell schiet op doel. Iagulli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - redpenguins 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonjio Team 80%, redpenguins 20%.
Jonjio Team - redpenguins 0:15