Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Marteam Jonjio Team
eccel.204 Tactiek Mau
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
49 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 28.4
formidabel Schieten slecht
uitstekend Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Ribisi passt de bal in één keer door. Pedros heeft problemen om de bal te vangen. Betka maakt een afschuwelijke overtreding. Betka krijgt een gele kaart. Pedros raakt geblesseerd tijdens het duel. Keting met een snel genomen vrije trap. Ribisi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Gambaretti is nu in balbezit. Keting onderschept slim de pass. Keting probeert naar een medespeler te passen. Cercel is nu in balbezit. Cercel schiet op doel. Iagulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Klungelig pakt Otec de bal. Răducioiu is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cercel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ribisi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pedros is nu in balbezit. Pedros passt de bal met de wreef. Daar is Cercel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribisi rent richting de bal. Ribisi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ribisi haalt uit met een fantastische trap. Otec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pedros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedros haalt uit met een fantastische trap. Iagulli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Succo heeft problemen om de bal te vangen. Cercel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cercel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Jonjio Team 1:0

20e minuut.
Pinzone heeft problemen om de bal te vangen. Pinzone speelt de bal door. Daar is Succo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Succo geeft de bal voor. Ribisi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducioiu onderschept slim de pass. Cercel onderschept slim de pass. Cercel draait met de bal, schiet en ... Iagulli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Jonjio Team 2:0

23e minuut.
Poshev probeert naar een medespeler te passen. Tyczkowski geeft de bal voor. Ribisi kopt de bal weg. Daar is Cercel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cercel geeft een hoge lob. Iagulli bokst de bal weg. Ribisi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pinzone probeert naar een medespeler te passen. Iagulli probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Succo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cercel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pilloni. Pilloni krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Ribisi is nu in balbezit. Ribisi passt de bal zonder na te denken. Cercel rent richting de bal. Cercel haalt uit met een fantastische trap. Răducioiu probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Răducioiu geeft een lange en hoge pass. Pistritto heeft problemen om de bal te vangen. Succo speelt de bal door. Cercel rent richting de bal. Cercel haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Jonjio Team 3:0

33e minuut.
Răducanu rent richting de bal. Răducanu geeft een hoge lob. Ribisi kopt de bal weg. Pedros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Jonjio Team 4:0

38e minuut.
Costa rent richting de bal. Keting onderschept slim de pass. Keting probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cercel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cercel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Succo geeft een lange en hoge pass. Pinzone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinzone geeft een lange en hoge pass. Pedros is nu in balbezit. Pedros schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Cercel rent richting de bal. Răducioiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cercel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Succo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Marteam 24%, Jonjio Team 76%.
Real Marteam - Jonjio Team 4:0

49e minuut.
Cercel passt de bal in één keer door. Succo probeert de bal met de borst te controleren. Succo probeert naar een medespeler te passen. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi haalt uit met een fantastische trap. Iagulli bokst de bal weg. Paal!

51e minuut.
Re is nu in balbezit. Keting verovert de bal door een tackle van achteren. Keting passt de bal zonder na te denken. Pedros rent richting de bal. Pedros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Răducioiu onderschept slim de pass. Succo verovert de bal door een tackle van achteren. Succo passt de bal zonder na te denken. Ribisi rent richting de bal. Ribisi haalt uit met een fantastische trap. Iagulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Re is nu in balbezit. Tyczkowski onderschept slim de pass. Tyczkowski passt de bal met de wreef. Pedros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedros draait met de bal, schiet en ... Iagulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pedros geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ribisi maakt een snoekduik en kopt de bal. Iagulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Succo rent richting de bal. Succo passt de bal zonder na te denken. Daar is Răducanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răducanu geeft een lange en hoge pass. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Jonjio Team 5:0

59e minuut.
Re rent richting de bal. Betka rent richting de bal. Keting onderschept slim de pass. Ribisi rent richting de bal. Ribisi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Keting passt de bal zonder na te denken. Otec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi onderschept slim de pass. Ribisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Jonjio Team 6:0

62e minuut.
Costa passt de bal met de wreef. Pilloni rent richting de bal. Cercel verovert de bal door een tackle van achteren. Cercel geeft de bal voor. Pedros springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Betka rent richting de bal. Keting is nu in balbezit. Keting passt de bal met de wreef. Daar is Cercel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cercel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Jonjio Team 7:0

66e minuut.
Pedros is nu in balbezit. Ribisi is nu in balbezit. Ribisi schiet op doel. Otec probeert de bal aan de voet te houden. Iagulli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Jonjio Team 8:0

67e minuut.
Cercel rent richting de bal. Ribisi rent richting de bal. Ribisi speelt de bal door. Pedros is nu in balbezit. Pedros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Jonjio Team 9:0

68e minuut.
Re met een sublieme pass. Keting geeft de bal voor. Ribisi is nu in balbezit. Ribisi schiet op doel. Iagulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Jonjio Team 10:0

70e minuut.
Succo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cercel de bal. Cercel passt de bal met de wreef. Ribisi rent richting de bal. Ribisi draait met de bal, schiet en ... Iagulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Tyczkowski probeert naar een medespeler te passen. Poshev heeft problemen om de bal te vangen. Poshev geeft een hoge lob. Cercel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cercel haalt uit met een fantastische trap. Iagulli bokst de bal weg.

76e minuut.
Daar is Keting, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keting geeft de bal voor. Daar is Betka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cercel rent richting de bal. Cercel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Keting met een sublieme pass. Poshev is nu in balbezit. Poshev geeft een lange en hoge pass. Pedros is nu in balbezit. Pedros schiet op doel. Iagulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Jonjio Team 11:0

82e minuut.
Cercel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cercel geeft een hoge lob. Daar is Pinzone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Jonjio Team 12:0

85e minuut.
Pedros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedros passt de bal in één keer door. Ribisi rent richting de bal. Ribisi draait met de bal, schiet en ... Iagulli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Betka de bal. Cercel is nu in balbezit. Cercel schiet op doel. Iagulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Jonjio Team 13:0

88e minuut.
Tyczkowski geeft de bal voor. Cercel kopt de bal weg. Klungelig pakt Otec de bal. Pedros rent richting de bal. Pedros draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pedros rent richting de bal. Pedros haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Pinzone kopt de bal weg. Re probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Otec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi verovert de bal door een tackle van achteren. Ribisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Jonjio Team 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Marteam 20%, Jonjio Team 80%.
Real Marteam - Jonjio Team 14:0