Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rome`s Defenders Rapallo
3 Cape Fear 3 Tactiek Serie D
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29 gemiddelde waardering 49
weak Schieten excellent
average Passen excellent
weak Verdedigen good


2e minuut.
Iványi passt de bal met de wreef. Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu geeft een hoge lob. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Canavese kopt de bal weg. Iványi probeert naar een medespeler te passen. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski draait met de bal, schiet en ... Gagatek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - Rapallo 0:1

8e minuut.
Miros geeft een hoge lob. Inworp. Iványi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gavrilescu geeft een hoge lob. Piankowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Gavrilescu is nu in balbezit. Gavrilescu passt de bal in één keer door. Holden speelt de bal door. Peixoto rent richting de bal. Peixoto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Doeltrap. Wysopal trapt de bal weg. Iványi geeft een hoge lob. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto draait met de bal, schiet en ... Wysopal bokst de bal weg.

20e minuut.
Gavrilescu speelt de bal door. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski passt de bal met de wreef. Peixoto is nu in balbezit. Peixoto haalt uit met een fantastische trap. Wysopal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Piankowski onderschept slim de pass. Piankowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gagatek de bal onder controle te krijgen. Piankowski is nu in balbezit. Piankowski geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - Rapallo 0:2

34e minuut.
Gavrilescu is nu in balbezit. Gavrilescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gagatek de bal. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gavrilescu onderschept slim de pass. Gavrilescu met een sublieme pass. Piankowski rent richting de bal. Peixoto is nu in balbezit. Peixoto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - Rapallo 0:3

39e minuut.
Iványi rent richting de bal. Iványi passt de bal zonder na te denken. Fittipaldi rent richting de bal. Peixoto onderschept slim de pass. Peixoto haalt uit met een fantastische trap. Wysopal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Miros met een sublieme pass. Fittipaldi is nu in balbezit. Piankowski onderschept slim de pass. Piankowski geeft een hoge lob. Peixoto krijgt zijn hoofd ertegen. Wysopal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Iványi neemt de hoekschop. Wysopal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rome`s Defenders 63%, Rapallo 37%.
Rome`s Defenders - Rapallo 0:3

47e minuut.
Fittipaldi heeft problemen om de bal te vangen. Gavrilescu met een sublieme pass. Holden rent richting de bal. Daar is Holden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holden geeft een lange en hoge pass. Wysopal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Gagatek kopt de bal weg. Iványi is nu in balbezit. Iványi geeft een hoge lob. Piankowski rent richting de bal. Piankowski haalt uit met een fantastische trap. Wysopal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Canavese bereikt de bal nog maar net als eerste. Iványi verovert de bal door een tackle van achteren. Iványi passt de bal met de wreef. Peixoto is nu in balbezit. Peixoto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is Iványi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iványi met een sublieme pass. Holden speelt de bal door. Daar is Peixoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peixoto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - Rapallo 0:4

60e minuut.
Gavrilescu probeert naar een medespeler te passen. Holden bereikt de bal nog maar net als eerste. Holden met een sublieme pass. Peixoto rent richting de bal. Peixoto haalt uit met een fantastische trap. Wysopal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Iványi probeert naar een medespeler te passen. Piankowski rent richting de bal. Piankowski geeft de bal voor. Holden kan de bal niet met de borst controleren. Holden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Wysopal trapt de bal weg van het doel. Iványi kopt de bal weg. Klungelig pakt Peixoto de bal. Peixoto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - Rapallo 0:5

67e minuut.
Gavrilescu met een snelle inworp. Holden geeft een hoge lob. Peixoto heeft problemen om de bal te vangen. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gavrilescu is nu in balbezit. Gavrilescu geeft de bal voor. Piankowski rent richting de bal. Piankowski draait met de bal, schiet en ... Wysopal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - Rapallo 0:6

80e minuut.
Gavrilescu rent richting de bal. Gavrilescu passt de bal met de wreef. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto schiet op doel. Wysopal probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gavrilescu geeft een hoge lob. Daar is Longhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peixoto rent richting de bal. Peixoto haalt uit met een fantastische trap. Wysopal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - Rapallo 0:7

85e minuut.
Piankowski is nu in balbezit. Piankowski geeft de bal voor. Peixoto rent richting de bal. Peixoto haalt uit met een fantastische trap. Wysopal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

86e minuut.
Gavrilescu rent richting de bal. Gavrilescu passt de bal zonder na te denken. Iványi rent richting de bal. Iványi geeft een lange en hoge pass. Piankowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - Rapallo 0:8

87e minuut.
Iványi is nu in balbezit. Iványi geeft een lange en hoge pass. Peixoto kopt de bal weg. Piankowski rent richting de bal. Piankowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rome`s Defenders 76%, Rapallo 24%.
Rome`s Defenders - Rapallo 0:8