Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TBS II les diables rouges
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
zwak Verdedigen slecht


9e minuut.
Ronsse is nu in balbezit. Ronsse haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Van Cutsem de bal onder controle te krijgen. Bollen is nu in balbezit. Bollen geeft een hoge lob. Lecluyse bokst de bal weg. Ronsse rent richting de bal. Paal! Ronsse heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Daar is Verschuere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalkbrenner onderschept slim de pass. Kalkbrenner passt de bal in één keer door. Laeremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Laeremans draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Kaminski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordoni onderschept slim de pass. Cordoni geeft de bal voor. Ronsse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronsse haalt uit met een fantastische trap. Lecluyse bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TBS II - les diables rouges 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TBS II 40%, les diables rouges 60%.
TBS II - les diables rouges 1:0

48e minuut.
Tollenaere onderschept slim de pass. Tollenaere probeert naar een medespeler te passen. Ronsse bereikt de bal nog maar net als eerste. Laeremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Laeremans draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Jaeger passt de bal zonder na te denken. Ronsse is nu in balbezit. De Simpelaere begaat een overtreding. De Simpelaere krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Peters passt de bal zonder na te denken. De Simpelaere bereikt de bal nog maar net als eerste. De Simpelaere passt de bal in één keer door. Kaminski is nu in balbezit. Kaminski draait met de bal, schiet en ... Corstjens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Galmarini onderschept slim de pass. Galmarini passt de bal in één keer door. Kalkbrenner probeert naar een medespeler te passen. Ronsse is nu in balbezit. Ronsse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TBS II - les diables rouges 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TBS II 41%, les diables rouges 59%.
TBS II - les diables rouges 2:0