Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GeoGeo MksRuchZdzieszowice
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 16.9
matig Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Tomczuk speelt de bal door. Tworkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ługowicz is nu in balbezit. Tworkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tworkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Patyczek probeert naar een medespeler te passen. Ługowicz rent richting de bal. Tworkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tworkowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Libiszewski geeft de bal voor. Ignasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaga onderschept slim de pass. Flaga draait met de bal, schiet en ... Krzanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Tomczuk kopt de bal weg. Chałabada rent richting de bal. Chałabada speelt de bal door. Ujazdowski rent richting de bal. Ujazdowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Reyman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Patyczek geeft een lange en hoge pass. Jaraczewski speelt de bal door. Flaga heeft problemen om de bal te vangen. Flaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Jaraczewski rent richting de bal. Jaraczewski met een sublieme pass. Wyrębiak rent richting de bal. Tworkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tworkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Ługowicz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Marek de bal onder controle te krijgen. Kuranty is nu in balbezit. Kuranty draait met de bal, schiet en ... Bakalarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Wyrębiak is nu in balbezit. Patyczek onderschept slim de pass. Patyczek probeert naar een medespeler te passen. Flaga rent richting de bal. Flaga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GeoGeo 36%, MksRuchZdzieszowice 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GeoGeo - MksRuchZdzieszowice 0:0

49e minuut.
Flaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mankiewicz rent richting de bal. Mankiewicz met een sublieme pass. Flaga is nu in balbezit. Flaga haalt uit met een fantastische trap. Krzanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GeoGeo - MksRuchZdzieszowice 1:0

73e minuut.
Inworp. Jaraczewski met de inworp. Ługowicz is nu in balbezit. Tworkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tworkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ignasiak speelt de bal door. Białożyński rent richting de bal. Białożyński passt de bal zonder na te denken. Tworkowski is nu in balbezit. Tworkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Patyczek kopt de bal weg. Daar is Ługowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tworkowski is nu in balbezit. Tworkowski schiet op doel. Ignasiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kopyto is nu in balbezit. Kopyto geeft de bal voor. Patyczek speelt de bal door. Flaga rent richting de bal. Flaga schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GeoGeo 30%, MksRuchZdzieszowice 70%.
GeoGeo - MksRuchZdzieszowice 1:0