Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaworzynska Nowy Sacz Fc Rengers
442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 19.1
good Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


6e minuut.
Chocholoušek verovert de bal door een tackle van achteren. Potkonjak speelt de bal door. Młynarczyk probeert naar een medespeler te passen. Leśko rent richting de bal. Leśko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Drybczewski rent richting de bal. Bosselaar onderschept slim de pass. Muroň geeft de bal voor. Furtado is nu in balbezit. Furtado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Inworp. Koszela met de inworp. Żwirko rent richting de bal. Żwirko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Łużecki kopt de bal weg. Armero Conde is nu in balbezit. Armero Conde met een sublieme pass. Akseki bereikt de bal nog maar net als eerste. Akseki schiet op doel. Mądry bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaworzynska Nowy Sacz - Fc Rengers 1:0

33e minuut.
Feliksiak is nu in balbezit. Armero Conde onderschept slim de pass. Armero Conde passt de bal zonder na te denken. Cordella rent richting de bal. Cordella passt de bal zonder na te denken. Mądry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Leśko speelt de bal door. Bunikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chocholoušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunikowski onderschept slim de pass. Bunikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jaworzynska Nowy Sacz - Fc Rengers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaworzynska Nowy Sacz 42%, Fc Rengers 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jaworzynska Nowy Sacz - Fc Rengers 1:1

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kočo komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Akseki bereikt de bal nog maar net als eerste. Akseki geeft de bal voor. Cordella kopt de bal weg. Kočo rent richting de bal. Kočo haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaworzynska Nowy Sacz - Fc Rengers 2:1

84e minuut.
Muroň probeert naar een medespeler te passen. Bosselaar is nu in balbezit. Bosselaar passt de bal in één keer door. Kočo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kočo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Łużecki geeft een lange en hoge pass. Cordella rent richting de bal. Młynarczyk begaat een overtreding. Młynarczyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaworzynska Nowy Sacz 28%, Fc Rengers 72%.
Jaworzynska Nowy Sacz - Fc Rengers 2:1