Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stojące Węże The Reds 1892
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 24.2
weak Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Osuch is nu in balbezit. Osuch passt de bal zonder na te denken. Dziubański is nu in balbezit. Daar is Dziubański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziubański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Halicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarnat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Halicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nikisz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Żygowski heeft problemen om de bal te vangen. Koczy rent richting de bal. Koczy schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Halicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Halicki geeft een hoge lob. Koczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczy haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pańczyszyn de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Anyż neemt de hoekschop. Koczy rent richting de bal. Koczy draait met de bal, schiet en ... Lumpek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stojące Węże - The Reds 1892 0:1

34e minuut.
Kwiręg probeert naar een medespeler te passen. Koczy rent richting de bal. Stefański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stefański krijgt een gele kaart. Koczy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Halicki komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Osuch probeert naar een medespeler te passen. Dziubański rent richting de bal. Kwiręg legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kwiręg krijgt een gele kaart. Dziubański roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dziubański kan niet meer verder spelen. Hompel komt het veld opgelopen. Osuch neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stojące Węże - The Reds 1892 1:1

41e minuut.
Anyż passt de bal zonder na te denken. Żygowski is nu in balbezit. Żygowski passt de bal in één keer door. Koczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stojące Węże 69%, The Reds 1892 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stojące Węże - The Reds 1892 1:1

50e minuut.
Kwiręg is nu in balbezit. Sarnat onderschept slim de pass. Sarnat speelt de bal door. Osuch rent richting de bal. Osuch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stojące Węże - The Reds 1892 2:1

64e minuut.
Jarek met een snelle inworp. Osuch geeft een hoge lob. Kostrzewa rent richting de bal. Kostrzewa schiet op doel. Tarkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stojące Węże - The Reds 1892 3:1

74e minuut.
Osuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielony onderschept slim de pass. Mielony geeft een hoge lob. Koczy rent richting de bal. Koczy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Stojące Węże - The Reds 1892 3:2

78e minuut.
Nikisz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rudziński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kostrzewa rent richting de bal. Kostrzewa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Stefański heeft problemen om de bal te vangen. Nagel rent richting de bal. Stefański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stefański krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stojące Węże 52%, The Reds 1892 48%.
Stojące Węże - The Reds 1892 3:2