Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pajacowo MalHel
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Dyrek onderschept slim de pass. Dyrek passt de bal zonder na te denken. Stasiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiorowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pajacowo - MalHel 0:1

10e minuut.
Kieruczenko met een sublieme pass. Kordana rent richting de bal. Kordana speelt de bal door. Stasiorowski rent richting de bal. Stasiorowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sobota kopt de bal weg. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek probeert naar een medespeler te passen. Kieruczenko is nu in balbezit. Kieruczenko geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pasiud onderschept slim de pass. Pasiud geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Budziński de bal. Wojtczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pajacowo - MalHel 1:1

41e minuut.
Bazler kopt de bal weg. Kordana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dyrek is nu in balbezit. Wojtczak verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pajacowo - MalHel 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pajacowo 57%, MalHel 43%.
Pajacowo - MalHel 2:1

47e minuut.
Bot is nu in balbezit. Kordana rent richting de bal. Bot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bot krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Staszewski is nu in balbezit. Bot onderschept slim de pass. Bot probeert naar een medespeler te passen. Stasiorowski is nu in balbezit. Stasiorowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pasiud bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek is nu in balbezit. Dyrek passt de bal met de wreef. Kieruczenko rent richting de bal. Kieruczenko geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Sobota bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobota probeert naar een medespeler te passen. Staszewski is nu in balbezit. Wojtczak verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pajacowo 56%, MalHel 44%.
Pajacowo - MalHel 2:1