Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Old Times Kościerzyna nie wiem
433 Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Klungelig pakt Tokarski de bal. Rybacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybacki passt de bal met de wreef. Ropśnik rent richting de bal. Ropśnik draait met de bal, schiet en ... Łuczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Old Times Kościerzyna - nie wiem 1:0

12e minuut.
Głodowski met de inworp. Rybacki rent richting de bal. Rybacki passt de bal zonder na te denken. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik schiet op doel. Łuczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tokarski rent richting de bal. Tokarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Old Times Kościerzyna - nie wiem 2:0

16e minuut.
Tokarski passt de bal met de wreef. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik geeft de bal voor. Baniera is nu in balbezit. Baniera schiet op doel. Łuczyński bokst de bal weg.

23e minuut.
Wilim geeft een hoge lob. Szydło rent richting de bal. Wilim schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wilim krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik passt de bal in één keer door. Augustyniak rent richting de bal. Baniera verovert de bal door een tackle van achteren. Baniera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Rybacki geeft een hoge lob. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik met een sublieme pass. Baniera bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniera draait met de bal, schiet en ... Łuczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kotwas de bal. Ropśnik is nu in balbezit. Ropśnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Old Times Kościerzyna - nie wiem 3:0

41e minuut.
Wilim passt de bal in één keer door. Tokarski speelt de bal door. Ropśnik is nu in balbezit. Ropśnik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mazurczak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Old Times Kościerzyna - nie wiem 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Old Times Kościerzyna 54%, nie wiem 46%.
KS Old Times Kościerzyna - nie wiem 4:0

56e minuut.
Szramka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rybacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tokarski is nu in balbezit. Tokarski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Łuczyński met een harde bal richting middenveld. Szydło kopt de bal weg. Daar is Jeliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kłosiński is nu in balbezit. Kłosiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Jeliński is nu in balbezit. Jeliński geeft een hoge lob. Inworp. Dzienisz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kłosiński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Rybacki passt de bal met de wreef. Kłosiński rent richting de bal. Głodowski maakt een afschuwelijke overtreding. Głodowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Old Times Kościerzyna 54%, nie wiem 46%.
KS Old Times Kościerzyna - nie wiem 4:0