Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Kopernik KS Lotnik 1997 Poznań
4-4-2 Tactiek 451
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 32.5
good Schieten weak
average Passen average
adequate Verdedigen poor


6e minuut.
Catrunfo geeft de bal voor. Sultani rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sułkowski. Sułkowski krijgt een gele kaart.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stasiorowski zal de hoekschop nemen. Langsdorff kopt de bal weg. Lićwinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lićwinko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bry rent richting de bal. Blin onderschept slim de pass. Blin passt de bal zonder na te denken. Lićwinko rent richting de bal. Lićwinko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Stamoulakis trapt de bal weg van het doel. Gheltiere kopt de bal weg. Stasiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Langsdorff bereikt de bal nog maar net als eerste. Langsdorff haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Daar is Lićwinko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bry rent richting de bal. Bry passt de bal met de wreef. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Michałowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michałowski passt de bal zonder na te denken. Langsdorff is nu in balbezit. Langsdorff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kopernik - KS Lotnik 1997 Poznań 1:0

35e minuut.
Cerović met een sublieme pass. Stasiorowski is nu in balbezit. Stasiorowski passt de bal zonder na te denken. Langsdorff bereikt de bal nog maar net als eerste. Langsdorff draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Lićwinko rent richting de bal. Lićwinko geeft een lange en hoge pass. Langsdorff is nu in balbezit. Langsdorff schiet op doel. Stamoulakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cerović is nu in balbezit. Inworp. Cerović met een snelle inworp. Blin bereikt de bal nog maar net als eerste. Blin geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Skrzyński onderschept slim de pass. Stasiorowski onderschept slim de pass. Stasiorowski probeert naar een medespeler te passen. Lićwinko is nu in balbezit. Lićwinko draait met de bal, schiet en ... Stamoulakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Langsdorff bereikt de bal nog maar net als eerste. Langsdorff passt de bal in één keer door. Stamoulakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Blin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brænden bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetsko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fetsko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Kopernik 39%, KS Lotnik 1997 Poznań 61%.
KS Kopernik - KS Lotnik 1997 Poznań 1:0

47e minuut.
Blin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Açores komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Bjerrisggard met een sublieme pass. Bry bereikt de bal nog maar net als eerste. Langsdorff verovert de bal door een tackle van achteren. Lićwinko rent richting de bal. Lićwinko haalt uit met een fantastische trap. Stamoulakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Fetsko is nu in balbezit. Açores onderschept slim de pass. Cerović is nu in balbezit. Cerović geeft een lange en hoge pass. Langsdorff maakt een snoekduik en kopt de bal. Stamoulakis bokst de bal weg.

57e minuut.
Gheltiere geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sułkowski de bal onder controle te krijgen. Lićwinko rent richting de bal. Lićwinko geeft de bal voor. Stamoulakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bajamonte geeft een hoge lob. Daar is Gheltiere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjerrisggard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerrisggard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Michałowski onderschept slim de pass. Açores onderschept slim de pass. Açores met een sublieme pass. Langsdorff rent richting de bal. Langsdorff draait met de bal, schiet en ... Stamoulakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Kopernik 36%, KS Lotnik 1997 Poznań 64%.
KS Kopernik - KS Lotnik 1997 Poznań 1:0