Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŚpiącyRycerz FC Tubądzin
Normal Tactiek bez kontuzji
61% Balbezit 39%
11% Spel op eigen helft 89%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Kopciuszko rent richting de bal. Marydziński verovert de bal door een tackle van achteren. Wasilewski probeert naar een medespeler te passen. Krasiński geeft een lange en hoge pass. Piekutowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Sarbiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielewski onderschept slim de pass. Chmielewski met een sublieme pass. Naruszewicz is nu in balbezit. Naruszewicz schiet op doel. Janiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Naruszewicz rent richting de bal. Naruszewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚpiącyRycerz - FC Tubądzin 1:0

9e minuut.
Komar speelt de bal door. Czader is nu in balbezit. Czader probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marydziński de bal. Marydziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚpiącyRycerz - FC Tubądzin 2:0

14e minuut.
Naruszewicz met een sublieme pass. Ząbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekutowski verovert de bal door een tackle van achteren. Piekutowski haalt uit met een fantastische trap. Janiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚpiącyRycerz - FC Tubądzin 3:0

22e minuut.
Miszczyński rent richting de bal. Miszczyński speelt de bal door. Piekutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekutowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski met een sublieme pass. Piekutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekutowski draait met de bal, schiet en ... Janiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Marydziński verovert de bal door een tackle van achteren. Marydziński passt de bal in één keer door. Piekutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekutowski schiet op doel. Janiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚpiącyRycerz - FC Tubądzin 4:0

28e minuut.
Kotucz speelt de bal door. Kopciuszko is nu in balbezit. Kopciuszko probeert naar een medespeler te passen. Piekutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekutowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Naruszewicz probeert naar een medespeler te passen. Czader bereikt de bal nog maar net als eerste. Czader passt de bal zonder na te denken. Piekutowski rent richting de bal. Piekutowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Janiak trapt de bal weg van het doel. Krasiński kopt de bal weg. Wasilewski rent richting de bal. Piekutowski verovert de bal door een tackle van achteren. Piekutowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚpiącyRycerz - FC Tubądzin 5:0

43e minuut.
Piekutowski verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Komar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Piekutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekutowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŚpiącyRycerz - FC Tubądzin 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŚpiącyRycerz 10%, FC Tubądzin 90%.
ŚpiącyRycerz - FC Tubądzin 6:0

49e minuut.
Krasiński is nu in balbezit. Krasiński speelt de bal door. Piekutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekutowski haalt uit met een fantastische trap. Janiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ząbecki is nu in balbezit. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski geeft de bal voor. Ząbecki rent richting de bal. Ząbecki probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚpiącyRycerz - FC Tubądzin 7:0

58e minuut.
Kotucz geeft een lange en hoge pass. Marydziński kopt de bal weg. Piekutowski kan de bal niet met de borst controleren. Naruszewicz is nu in balbezit. Naruszewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kotucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Komar rent richting de bal. Komar met een sublieme pass. Piekutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekutowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kotucz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Komar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Naruszewicz is nu in balbezit. Naruszewicz probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Daar is Naruszewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ząbecki rent richting de bal. Ząbecki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Komar de bal. Komar geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Janiak trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krasiński met de inworp. Naruszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruszewicz probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Gałązka geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Komar zal de hoekschop nemen. Krasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ząbecki met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Komar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Krasiński is nu in balbezit. Krasiński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Marydziński onderschept slim de pass. Marydziński speelt de bal door. Piekutowski is nu in balbezit. Piekutowski draait met de bal, schiet en ... Janiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Naruszewicz rent richting de bal. Naruszewicz met een sublieme pass. Piekutowski rent richting de bal. Piekutowski haalt uit met een fantastische trap. Janiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚpiącyRycerz - FC Tubądzin 8:0

89e minuut.
Miszczyński geeft de bal voor. Naruszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruszewicz probeert naar een medespeler te passen. Piekutowski rent richting de bal. Piekutowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚpiącyRycerz - FC Tubądzin 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŚpiącyRycerz 11%, FC Tubądzin 89%.
ŚpiącyRycerz - FC Tubądzin 9:0