Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Dąb Dębieńsko. Wilkory z Winterfell
Normal Tactiek Trening:P
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
25 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Dobek probeert naar een medespeler te passen. Rymaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisostomi rent richting de bal. Crisostomi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Crisostomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisostomi passt de bal zonder na te denken. Rymaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymaszewski haalt uit met een fantastische trap. Woldseth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dębieńsko. - Wilkory z Winterfell 1:0

7e minuut.
Daar is Dobek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobek passt de bal met de wreef. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymaszewski onderschept slim de pass. Rymaszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Rymaszewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karłowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karłowicz probeert naar een medespeler te passen. Rymaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymaszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Woldseth trapt de bal weg van het doel. Dobek is nu in balbezit. Dobek passt de bal met de wreef. Rymaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymaszewski schiet op doel. Woldseth bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dębieńsko. - Wilkory z Winterfell 2:0

11e minuut.
Inworp. Furga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sirakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek verovert de bal door een tackle van achteren. Dobek speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Doeltrap. Woldseth trapt de bal weg. Klungelig pakt Dobek de bal. Crisostomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisostomi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Furga neemt de hoekschop. Rywczak kopt de bal weg. Daar is Rymaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rymaszewski draait met de bal, schiet en ... Woldseth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Bermúdez geeft een lange en hoge pass. Tkaczuk rent richting de bal. Tkaczuk geeft een lange en hoge pass. Dobek rent richting de bal. Dobek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Krajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajewski met een sublieme pass. Rymaszewski rent richting de bal. Rymaszewski schiet op doel. Bermúdez probeert de bal aan de voet te houden. Woldseth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Dobek verovert de bal door een tackle van achteren. Crisostomi is nu in balbezit. Dobek speelt de bal door. Rymaszewski rent richting de bal. Rymaszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dębieńsko. - Wilkory z Winterfell 3:0

36e minuut.
Dobek is nu in balbezit. Dobek geeft een lange en hoge pass. Rymaszewski is nu in balbezit. Rymaszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dębieńsko. - Wilkory z Winterfell 4:0

43e minuut.
Krajewski passt de bal zonder na te denken. Dobek is nu in balbezit. Dobek passt de bal in één keer door. Rymaszewski is nu in balbezit. Rymaszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Dąb Dębieńsko. 20%, Wilkory z Winterfell 80%.
LKS Dąb Dębieńsko. - Wilkory z Winterfell 4:0

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Furga zal de hoekschop nemen. Rywczak is nu in balbezit. Rywczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dębieńsko. - Wilkory z Winterfell 5:0

67e minuut.
Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Crisostomi rent richting de bal. Dobek begaat een overtreding. Dobek krijgt een gele kaart. Crisostomi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Crisostomi kan niet meer verder spelen. Davis komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Tkaczuk passt de bal met de wreef. Faryński is nu in balbezit. Davis onderschept slim de pass. Krajewski verovert de bal door een tackle van achteren. Krajewski passt de bal met de wreef. Woldseth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Woldseth speelt de bal door. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis haalt uit met een fantastische trap. Majsner bokst de bal weg.

85e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Furga zal de hoekschop nemen. Dobek kopt de bal weg. Rymaszewski rent richting de bal. Rymaszewski haalt uit met een fantastische trap. Woldseth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dębieńsko. - Wilkory z Winterfell 6:0

86e minuut.
Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkaczuk onderschept slim de pass. Tkaczuk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dobek de bal. Dobek probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Dąb Dębieńsko. 19%, Wilkory z Winterfell 81%.
LKS Dąb Dębieńsko. - Wilkory z Winterfell 6:0