Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akademia piłkarska SOKÓŁ Semper paratus
SOKOLproject.pl Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
23 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 17.8
redelijk Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Ochroński speelt de bal door. Pluta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluta passt de bal met de wreef. Kiecal is nu in balbezit. Kiecal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Paziowski passt de bal met de wreef. Ochroński speelt de bal door. Pluta is nu in balbezit. Pluta haalt uit met een fantastische trap. Dziewulski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia piłkarska SOKÓŁ - Semper paratus 1:0

6e minuut.
Kiecal passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Matusewicz de bal. Pluta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluta schiet op doel. Dziewulski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia piłkarska SOKÓŁ - Semper paratus 2:0

9e minuut.
Paziowski geeft een lange en hoge pass. Łydkowski kopt de bal weg. Cieplewicz is nu in balbezit. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Karakashev passt de bal met de wreef. Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński passt de bal in één keer door. Pluta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kiljan is nu in balbezit. Pluta onderschept slim de pass. Matusewicz is nu in balbezit. Pluta onderschept slim de pass. Pluta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pluta rent richting de bal. Pluta haalt uit met een fantastische trap. Dziewulski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Ochroński rent richting de bal. Ochroński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Kiljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiljan geeft een hoge lob. Inworp. Karakashev met de inworp. Kiecal geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia piłkarska SOKÓŁ - Semper paratus 3:0

29e minuut.
Bareja met een sublieme pass. Ochroński heeft problemen om de bal te vangen. Ochroński passt de bal in één keer door. Pluta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluta draait met de bal, schiet en ... Dziewulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Bareja geeft de bal voor. Kiecal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiecal passt de bal in één keer door. Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kiecal speelt de bal door. Ochroński rent richting de bal. Ochroński passt de bal met de wreef. Pluta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluta schiet op doel. Dziewulski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Dziewulski trapt de bal weg van het doel. Daar is Siara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siara met een sublieme pass. Cieplewicz rent richting de bal. Cieplewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia piłkarska SOKÓŁ 34%, Semper paratus 66%.
Akademia piłkarska SOKÓŁ - Semper paratus 3:0

49e minuut.
Matusewicz geeft een lange en hoge pass. Burszta is nu in balbezit. Burszta passt de bal in één keer door. Cieplewicz is nu in balbezit. Cieplewicz haalt uit met een fantastische trap. Yedi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Karakashev is nu in balbezit. Karakashev passt de bal zonder na te denken. Ochroński speelt de bal door. Pluta rent richting de bal. Pluta schiet op doel. Dziewulski bokst de bal weg.

55e minuut.
Paziowski is nu in balbezit. Strzykalski maakt een afschuwelijke overtreding. Paziowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Bedryj komt het veld opgelopen. Paziowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kiecal geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kiecal passt de bal met de wreef. Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński geeft de bal voor. Bedryj is nu in balbezit. Bedryj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia piłkarska SOKÓŁ - Semper paratus 4:0

61e minuut.
Inworp. Halupczok komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Francuz komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Bedryj draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Dziewulski trapt de bal weg. Karakashev kopt de bal weg. Bedryj bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Karakashev zal de hoekschop nemen. Ochroński geeft de bal voor. Bedryj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedryj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia piłkarska SOKÓŁ - Semper paratus 5:0

74e minuut.
Dziewulski met een sublieme pass. Burszta kopt de bal weg. Sieniuta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cieplewicz rent richting de bal. Cieplewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Strzykalski kopt de bal weg. Cieplewicz rent richting de bal. Sieniuta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cieplewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cieplewicz neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Wojtóściszyn rent richting de bal. Karakashev speelt de bal door. Daar is Halupczok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halupczok passt de bal met de wreef. Ochroński probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Burszta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Francuz speelt de bal door. Bedryj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedryj schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia piłkarska SOKÓŁ - Semper paratus 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia piłkarska SOKÓŁ 24%, Semper paratus 76%.
Akademia piłkarska SOKÓŁ - Semper paratus 6:0