Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KGF KUTNOWSKI MLO
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kurzok passt de bal zonder na te denken. Stokowski rent richting de bal. Stokowski passt de bal zonder na te denken. Sobota rent richting de bal. Sobota draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Hanusiak de bal. Hanusiak geeft een lange en hoge pass. Stokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Niedorobek rent richting de bal. Bałaban rent richting de bal. Niedorobek verovert de bal door een tackle van achteren. Niedorobek haalt uit met een fantastische trap. Drabczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Klungelig pakt Kasiorkiewicz de bal. Kasiorkiewicz speelt de bal door. Hryciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Przesór onderschept slim de pass. Przesór schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Przesór is nu in balbezit. Niedorobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przesór bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedorobek rent richting de bal. Niedorobek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Stokowski is nu in balbezit. Stokowski speelt de bal door. Słoniak rent richting de bal. Sobota bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Niespodziński passt de bal zonder na te denken. Słoniak rent richting de bal. Słoniak draait met de bal, schiet en ... Szteter probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KGF KUTNOWSKI - MLO 0:1

36e minuut.
Przesór met een sublieme pass. Niedorobek is nu in balbezit. Słoniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobota bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobota haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KGF KUTNOWSKI 68%, MLO 32%.
KGF KUTNOWSKI - MLO 0:1

46e minuut.
Stokowski is nu in balbezit. Przesór onderschept slim de pass. Bakuła rent richting de bal. Przesór verovert de bal door een tackle van achteren. Przesór schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KGF KUTNOWSKI - MLO 1:1

62e minuut.
Stokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokowski passt de bal in één keer door. Słoniak is nu in balbezit. Słoniak draait met de bal, schiet en ... Martyniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Szteter raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kowalewski komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Niespodziński rent richting de bal. Przesór bereikt de bal nog maar net als eerste. Przesór passt de bal met de wreef. Niedorobek rent richting de bal. Niedorobek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Klungelig pakt Kurzok de bal. Sajdak is nu in balbezit. Hanusiak begaat een overtreding. Hanusiak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KGF KUTNOWSKI 56%, MLO 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KGF KUTNOWSKI - MLO 1:1
MLO