Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lech Poznański SKS Starachowice
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen hopeless


8e minuut.
Grzybczyk met een sublieme pass. Hapka heeft problemen om de bal te vangen. Aranowski verovert de bal door een tackle van achteren. Aranowski draait met de bal, schiet en ... Barczeski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Poznański - SKS Starachowice 1:0

20e minuut.
Brzoza is nu in balbezit. Brzoza geeft een lange en hoge pass. Skup kopt de bal weg. Aranowski rent richting de bal. Aranowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech Poznański 32%, SKS Starachowice 68%.
Lech Poznański - SKS Starachowice 1:0

54e minuut.
Daar is Jojko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jojko geeft een hoge lob. Łoszek is nu in balbezit. Roztoczański bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztoczański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lech Poznański - SKS Starachowice 1:1

60e minuut.
Chodoń rent richting de bal. Kotorowski onderschept slim de pass. Kubisztal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kubisztal krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Kulczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Grzybczyk rent richting de bal. Grzybczyk met een sublieme pass. Aranowski heeft problemen om de bal te vangen. Aranowski draait met de bal, schiet en ... Barczeski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Klungelig pakt Kubisztal de bal. Kotorowski onderschept slim de pass. Kotorowski passt de bal met de wreef. Aranowski is nu in balbezit. Aranowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Jojko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Chodoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzybczyk met een sublieme pass. Roztoczański rent richting de bal. Roztoczański haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Betliński is nu in balbezit. Aranowski is nu in balbezit. Betliński rent richting de bal. Aranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech Poznański 62%, SKS Starachowice 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lech Poznański - SKS Starachowice 1:1