Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uk grabowa sp lejkowo Obryta CF
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Kopciński probeert naar een medespeler te passen. Papuga rent richting de bal. Rzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuga onderschept slim de pass. Papuga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Marks heeft problemen om de bal te vangen. Marks passt de bal met de wreef. Rzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuga verovert de bal door een tackle van achteren. Papuga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Nicoń probeert naar een medespeler te passen. Bidas heeft problemen om de bal te vangen. Żwirek begaat een overtreding. Żwirek krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Nicoń heeft problemen om de bal te vangen. Łapeta rent richting de bal. Pawlis begaat een overtreding. Pawlis krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Łapeta met een sublieme pass. Kopciński is nu in balbezit. Pawlis verovert de bal door een tackle van achteren. Bidas is nu in balbezit. Bidas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Uszalewski onderschept slim de pass. Uszalewski geeft een hoge lob. Tekiela is nu in balbezit. Bidas verovert de bal door een tackle van achteren. Bidas draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pawlis passt de bal in één keer door. Magalski rent richting de bal. Filut begaat een overtreding. Filut krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uk grabowa sp lejkowo 65%, Obryta CF 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
uk grabowa sp lejkowo - Obryta CF 0:0

62e minuut.
Kopciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopciński rent richting de bal. Papuga is nu in balbezit. Papuga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
uk grabowa sp lejkowo - Obryta CF 1:0

75e minuut.
Łapeta onderschept slim de pass. Przesmycki verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlis speelt de bal door. Bidas rent richting de bal. Bidas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Popławski speelt de bal door. Zawisza met een sublieme pass. Pawlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidas haalt uit met een fantastische trap. Zdyb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Zawisza kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Filut de bal onder controle te krijgen. Filut speelt de bal door. Marks bereikt de bal nog maar net als eerste. Marks geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uk grabowa sp lejkowo 51%, Obryta CF 49%.
uk grabowa sp lejkowo - Obryta CF 1:0