Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łydka Łagoszów C.F PernambukoTeam
Normal Tactiek 532
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 12
6 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Turkanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Siarkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Siarkowski speelt de bal door. Dyrkacz is nu in balbezit. Dyrkacz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Siverio is nu in balbezit. Siverio schiet op doel. Sulikowski bokst de bal weg.

11e minuut.
Mencik probeert naar een medespeler te passen. Siarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siarkowski met een sublieme pass. Siverio is nu in balbezit. Tymejczyk is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Tymejczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wolski komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Dyrkacz heeft problemen om de bal te vangen. Csoóri rent richting de bal. Csoóri geeft een lange en hoge pass. Siverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Turkanin probeert de bal met de borst te controleren. Wilczyński rent richting de bal. Wilczyński speelt de bal door. Siarkowski is nu in balbezit. Siarkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łydka Łagoszów C.F 45%, PernambukoTeam 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Łydka Łagoszów C.F - PernambukoTeam 0:0

49e minuut.
Jakubowski is nu in balbezit. Jakubowski met een sublieme pass. Siverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Siverio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siverio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Jędrychowski rent richting de bal. Siarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielopolski haalt uit met een fantastische trap. Fortino probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Csoóri speelt de bal door. Dyrkacz rent richting de bal. Dyrkacz passt de bal met de wreef. Daar is Siverio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siverio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Łydka Łagoszów C.F - PernambukoTeam 0:1

82e minuut.
Jakubowski probeert naar een medespeler te passen. Jędrychowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrychowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Siverio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siverio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łydka Łagoszów C.F - PernambukoTeam 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łydka Łagoszów C.F 53%, PernambukoTeam 47%.
Łydka Łagoszów C.F - PernambukoTeam 0:2