Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ValTeam Unearthly riders
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 27.5
weak Schieten average
unsatisfactory Passen average
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Polko rent richting de bal. Polczyk rent richting de bal. Polczyk speelt de bal door. Łęgowski is nu in balbezit. Łęgowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ValTeam - Unearthly riders 0:1

8e minuut.
Mądrzejewski passt de bal in één keer door. Polczyk rent richting de bal. Polczyk met een sublieme pass. Łęgowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łęgowski draait met de bal, schiet en ... Płomiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Wolwowicz rent richting de bal. Wolwowicz geeft een hoge lob. Amorosi probeert naar een medespeler te passen. Łęgowski is nu in balbezit. Łęgowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Płomiński met een harde bal richting middenveld. Kierski heeft problemen om de bal te vangen. Mądrzejewski rent richting de bal. Mądrzejewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ValTeam - Unearthly riders 0:2

22e minuut.
Płomiński trapt de bal weg. Klein kopt de bal weg. Klungelig pakt Wolwowicz de bal. Łęgowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łęgowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Korzonek passt de bal in één keer door. Okno heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Ryszko zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ryszko naar de kleedkamers voor een vroege douche.

32e minuut.
Siódmiak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Okno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mądrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrzejewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ValTeam - Unearthly riders 0:3

42e minuut.
Klein probeert naar een medespeler te passen. Zdolski rent richting de bal. Klein bereikt de bal nog maar net als eerste. Galica verovert de bal door een tackle van achteren. Galica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Korzonek speelt de bal door. Okno rent richting de bal. Okno probeert naar een medespeler te passen. Łęgowski is nu in balbezit. Łęgowski haalt uit met een fantastische trap. Płomiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ValTeam - Unearthly riders 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ValTeam 73%, Unearthly riders 27%.
ValTeam - Unearthly riders 0:4

46e minuut.
Polko is nu in balbezit. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno speelt de bal door. Łęgowski rent richting de bal. Łęgowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Mądrzejewski is nu in balbezit. Mądrzejewski draait met de bal, schiet en ... Siódmiak controleert de bal met de borst. Mądrzejewski is nu in balbezit. Mądrzejewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kierski rent richting de bal. Lenkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Lenkiewicz passt de bal zonder na te denken. Mądrzejewski rent richting de bal. Mądrzejewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno passt de bal zonder na te denken. Łęgowski is nu in balbezit. Mądrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrzejewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Korzonek passt de bal in één keer door. Okno rent richting de bal. Okno geeft de bal voor. Łęgowski is nu in balbezit. Łęgowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ValTeam - Unearthly riders 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ValTeam 69%, Unearthly riders 31%.
ValTeam - Unearthly riders 0:5