Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madman team Wolaki
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Klungelig pakt Warakomski de bal. Warakomski geeft een lange en hoge pass. Hałapacz kopt de bal weg. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap. Mitka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Poćwiardowski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madman team - Wolaki 1:0

16e minuut.
Koźbiał geeft de bal voor. Borycki kopt de bal weg. Klungelig pakt Szczygło de bal. Bartoszewicz rent richting de bal. Bartoszewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Korodowski passt de bal zonder na te denken. Poćwiardowski is nu in balbezit. Mikołajczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Mikołajczuk schiet op doel. Mitka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madman team - Wolaki 2:0

22e minuut.
Madejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poćwiardowski rent richting de bal. Mikołajczuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poćwiardowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

32e minuut.
Poćwiardowski met een sublieme pass. Hałapacz rent richting de bal. Hałapacz probeert naar een medespeler te passen. Warakomski is nu in balbezit. Warakomski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mitka trapt de bal weg. Kędra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędra passt de bal met de wreef. Bartoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madman team 41%, Wolaki 59%.
Madman team - Wolaki 2:0

56e minuut.
Bartoszewicz is nu in balbezit. Zaloga rent richting de bal. Szczygło tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szczygło krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Kulisek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hałapacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Warakomski rent richting de bal. Warakomski haalt uit met een fantastische trap. Mitka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Butlewski trapt de bal weg van het doel. Kędra is nu in balbezit. Met opzet legt Korodowski zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Korodowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

77e minuut.
Warakomski rent richting de bal. Kędra is nu in balbezit. Warakomski onderschept slim de pass. Warakomski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madman team - Wolaki 3:0

84e minuut.
Hałapacz probeert naar een medespeler te passen. Kędra probeert de bal aan de voet te houden. Mikołajczuk rent richting de bal. Warakomski is nu in balbezit. Warakomski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madman team 44%, Wolaki 56%.
Madman team - Wolaki 3:0