Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KSG Gornik Zabrye Heartland Dragons
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 20.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
tragisch Verdedigen slecht


6e minuut.
Parkitny heeft problemen om de bal te vangen. Parkitny passt de bal zonder na te denken. Daar is Wars, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mielony is nu in balbezit. Mielony schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Borek rent richting de bal. Gardas is nu in balbezit. Borek onderschept slim de pass. Daar is Borek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG Gornik Zabrye - Heartland Dragons 0:1

24e minuut.
Zachwyc geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bałuszyński de bal onder controle te krijgen. Borek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG Gornik Zabrye - Heartland Dragons 0:2

40e minuut.
Pajestka geeft een hoge lob. Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mierzwa. Mierzwa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSG Gornik Zabrye 55%, Heartland Dragons 45%.
KSG Gornik Zabrye - Heartland Dragons 0:2

48e minuut.
Zachwyc probeert naar een medespeler te passen. Pliszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliszka passt de bal zonder na te denken. Borek is nu in balbezit. Borek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mierzwa rent richting de bal. Mierzwa passt de bal met de wreef. Borek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bałuszyński de bal onder controle te krijgen. Grabas bokst de bal weg. Grabas met een sublieme pass. Mierzwa controleert de bal met de borst. Mierzwa met een sublieme pass. Pliszka rent richting de bal. Pliszka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSG Gornik Zabrye - Heartland Dragons 0:3

65e minuut.
Parkitny geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skrocki met een snelle inworp. Taras controleert de bal met de borst. Taras geeft de bal voor. Paal! Jurkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Pajestka kopt de bal weg. Skorupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupa met een sublieme pass. Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars schiet op doel. Jurkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Inworp. Kolski met de inworp. Pliszka is nu in balbezit. Pliszka draait met de bal, schiet en ... Borek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Wars haalt uit met een fantastische trap. Jurkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Szef probeert naar een medespeler te passen. Wars is nu in balbezit. Wars draait met de bal, schiet en ... Jurkiewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSG Gornik Zabrye 60%, Heartland Dragons 40%.
KSG Gornik Zabrye - Heartland Dragons 0:3