Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amika FcPizza
grom Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 17.3
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen slecht


5e minuut.
Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Macavei bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban is nu in balbezit. Santiesteban schiet op doel. Pieczynga probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Amika - FcPizza 1:0

14e minuut.
Stolárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolárik passt de bal in één keer door. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban heeft problemen om de bal te vangen. Santiesteban draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Macavei is nu in balbezit. Macavei passt de bal met de wreef. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban haalt uit met een fantastische trap. Mitka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amika - FcPizza 2:0

16e minuut.
Peneş speelt de bal door. Podlaski rent richting de bal. Met opzet legt Macavei zijn tegenspeler op de grond. Macavei krijgt een gele kaart. Podlaski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Podlaski kan niet meer verder spelen. Gardocki komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Stolárik probeert naar een medespeler te passen. Crişan rent richting de bal. Crişan probeert naar een medespeler te passen. Santiesteban is nu in balbezit. Santiesteban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amika - FcPizza 3:0

23e minuut.
Futyma geeft de bal voor. Klungelig pakt Lizik de bal. Dzierżyński is nu in balbezit. Lizik onderschept slim de pass. Lizik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Mainardi speelt de bal door. Macavei heeft problemen om de bal te vangen. Macavei passt de bal met de wreef. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban schiet op doel. Pawlusiński bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Macavei is nu in balbezit. Macavei geeft een hoge lob. Daar is Gardocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amika 31%, FcPizza 69%.
Amika - FcPizza 3:0

47e minuut.
Bjelajac probeert naar een medespeler te passen. Santiesteban heeft problemen om de bal te vangen. Macavei probeert naar een medespeler te passen. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan schiet op doel. Pawlusiński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Amika - FcPizza 4:0

56e minuut.
Patynek met een sublieme pass. Peneş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Met opzet legt Łukaszewski zijn tegenspeler op de grond. Łukaszewski krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Szewc is nu in balbezit. Lizik verovert de bal door een tackle van achteren. Lizik geeft de bal voor. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Amika - FcPizza 5:0

63e minuut.
Szewc geeft een hoge lob. Nedev probeert naar een medespeler te passen. Patynek heeft problemen om de bal te vangen. Santiesteban is nu in balbezit. Santiesteban draait met de bal, schiet en ... Pawlusiński bokst de bal weg.

69e minuut.
Mainardi met een sublieme pass. Macavei met een sublieme pass. Mitka is nu in balbezit. Santiesteban onderschept slim de pass. Santiesteban draait met de bal, schiet en ... Pawlusiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Gardocki is nu in balbezit. Mainardi onderschept slim de pass. Stolárik speelt de bal door. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Crişan probeert de bal aan de voet te houden. Macavei is nu in balbezit. Macavei draait met de bal, schiet en ... Crişan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Amika - FcPizza 6:0

80e minuut.
Mitka heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Peneş neemt de hoekschop. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban geeft een hoge lob. Pawlusiński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amika 28%, FcPizza 72%.
Amika - FcPizza 6:0