Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heartland Dragons Coco Jumbo FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Pliszka probeert naar een medespeler te passen. Kokoszka rent richting de bal. Pliszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek is nu in balbezit. Borek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Mierzwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzwa speelt de bal door. Pitek rent richting de bal. Borek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Rudawski de bal onder controle te krijgen. Mierzwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzwa geeft een hoge lob. Borek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Parkitny trapt de bal weg. Deląg kopt de bal weg. Borek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Borek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokoszka verovert de bal door een tackle van achteren. Pliszka is nu in balbezit. Borek is nu in balbezit. Borek haalt uit met een fantastische trap. Sobociński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Kurowski rent richting de bal. Pliszka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kurowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kurowski met een snel genomen vrije trap. Bursiak is nu in balbezit. Bursiak draait met de bal, schiet en ... Jurkiewicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Heartland Dragons - Coco Jumbo FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heartland Dragons 44%, Coco Jumbo FC 56%.
Heartland Dragons - Coco Jumbo FC 0:1

51e minuut.
Pitek geeft de bal voor. Kolski heeft problemen om de bal te vangen. Kurowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kolski raakt geblesseerd tijdens het duel. Rudawski met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Klungelig pakt Borek de bal. Napierała rent richting de bal. Napierała geeft een lange en hoge pass. Bursiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursiak schiet op doel. Jurkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sobociński met een harde bal richting middenveld. Bursiak kopt de bal weg. Niefart rent richting de bal. Niefart schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heartland Dragons - Coco Jumbo FC 0:2

84e minuut.
Szumilas speelt de bal door. Zachwyc bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niefart. Niefart krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Rudawski verovert de bal door een tackle van achteren. Kokoszka is nu in balbezit. Rudawski begaat een overtreding. Rudawski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heartland Dragons 39%, Coco Jumbo FC 61%.
Heartland Dragons - Coco Jumbo FC 0:2