Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Nadrzecze Cisowianka
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Kobyliński geeft een lange en hoge pass. Daar is Blank, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masajada met een sublieme pass. Bajur is nu in balbezit. Bajur geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ciszewski met een snelle inworp. Bajur probeert de bal met de borst te controleren. Włoszczak begaat een overtreding. Włoszczak krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Wołoszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołoszyn passt de bal in één keer door. Daar is Frydrych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pospieszalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pospieszalski haalt uit met een fantastische trap. Wasielewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Halicki verovert de bal door een tackle van achteren. Halicki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Barylewski de bal. Gorzała is nu in balbezit. Gorzała haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Bajur onderschept slim de pass. Daar is Kurzepa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajur probeert naar een medespeler te passen. Halicki is nu in balbezit. Halicki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Czaplicki is nu in balbezit. Kurzepa onderschept slim de pass. Kurzepa probeert naar een medespeler te passen. Gorzała is nu in balbezit. Gorzała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Nadrzecze - Cisowianka 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Nadrzecze 64%, Cisowianka 36%.
Pogoń Nadrzecze - Cisowianka 0:1

51e minuut.
Kubełek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pospieszalski is nu in balbezit. Wołoszyn is nu in balbezit. Wołoszyn haalt uit met een fantastische trap. Masajada probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Wołoszyn rent richting de bal. Pospieszalski rent richting de bal. Met opzet legt Bajur zijn tegenspeler op de grond. Bajur krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Klungelig pakt Masajada de bal. Kurzepa rent richting de bal. Kurzepa met een sublieme pass. Gorzała is nu in balbezit. Gorzała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Nadrzecze - Cisowianka 0:2

68e minuut.
Masajada is nu in balbezit. Wołoszyn rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Masajada. Masajada krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Halicki kopt de bal weg. Kurzepa is nu in balbezit. Kurzepa probeert naar een medespeler te passen. Gorzała is nu in balbezit. Gorzała draait met de bal, schiet en ... Mroczka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Komórka bereikt de bal nog maar net als eerste. Włoszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Włoszczak geeft een lange en hoge pass. Pospieszalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pospieszalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Nadrzecze - Cisowianka 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Nadrzecze 51%, Cisowianka 49%.
Pogoń Nadrzecze - Cisowianka 1:2