Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolosz ROW Rybnik Itakwoleekstraklase
343 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 14.6
matig Schieten waardeloos
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Burzań zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudny begaat een overtreding. Cudny krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Bochicchio is nu in balbezit. Gliński is nu in balbezit. Qovunov rent richting de bal. Qovunov schiet op doel. Błażejewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolosz ROW Rybnik - Itakwoleekstraklase 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolosz ROW Rybnik 33%, Itakwoleekstraklase 67%.
Kolosz ROW Rybnik - Itakwoleekstraklase 1:0

46e minuut.
Bekkevold komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Cudny passt de bal met de wreef. Valkeajoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkeajoki geeft de bal voor. Dambor rent richting de bal. Dambor schiet op doel. Canturri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Szczypta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekkevold verovert de bal door een tackle van achteren. Bekkevold met een sublieme pass. Qovunov is nu in balbezit. Qovunov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Sczepiński onderschept slim de pass. Sczepiński geeft de bal voor. Pahlavi rent richting de bal. Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Inworp. Caretto komt het veld opgelopen. Peltoluoma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gliński rent richting de bal. Gliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Błażejewski trapt de bal weg van het doel. Purkyt is nu in balbezit. Purkyt speelt de bal door. Qovunov rent richting de bal. Qovunov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolosz ROW Rybnik 27%, Itakwoleekstraklase 73%.
Kolosz ROW Rybnik - Itakwoleekstraklase 1:0