Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kulfonia KS Sokół Kleczew
Normal Tactiek 532
39% Balbezit 61%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 29.8
poor Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen solid


4e minuut.
Bernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Füsi onderschept slim de pass. Füsi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Serwatka de bal. Kwoka rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Storøy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szojda rent richting de bal. Füsi rent richting de bal. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Storøy met de inworp. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul geeft de bal voor. Lembrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembrechts draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Serwatka speelt de bal door. Füsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul probeert naar een medespeler te passen. Lembrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembrechts draait met de bal, schiet en ... Ułamek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Wnęczak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Deyna komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Rudziński is nu in balbezit. Lembrechts verovert de bal door een tackle van achteren. Lembrechts met een sublieme pass. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul schiet op doel. Ułamek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Lembrechts is nu in balbezit. Füsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Füsi passt de bal zonder na te denken. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Serwatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwatka passt de bal met de wreef. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembrechts rent richting de bal. Lembrechts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kulfonia 55%, KS Sokół Kleczew 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kulfonia - KS Sokół Kleczew 0:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Justusson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Füsi rent richting de bal. Lembrechts is nu in balbezit. Lembrechts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Wojciechowski rent richting de bal. Füsi verovert de bal door een tackle van achteren. Füsi passt de bal in één keer door. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul probeert naar een medespeler te passen. Lembrechts rent richting de bal. Klungelig pakt Raoul de bal. Raoul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Fajdowicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Storøy met de inworp. Raoul is nu in balbezit. Raoul geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kulfonia 71%, KS Sokół Kleczew 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kulfonia - KS Sokół Kleczew 0:0