Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
olimpia1923 Naprzod Plompka Nieboczowy
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 21
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


29e minuut.
Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanik onderschept slim de pass. Wolanik speelt de bal door. Stolarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sobkowicz rent richting de bal. Barszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Hadaś maakt een afschuwelijke overtreding. Hadaś is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

39e minuut.
Musielak met een harde bal richting middenveld. Daar is Dębicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajer is nu in balbezit. Dębicki verovert de bal door een tackle van achteren. Dębicki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olimpia1923 63%, Naprzod Plompka Nieboczowy 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
olimpia1923 - Naprzod Plompka Nieboczowy 0:0

60e minuut.
Sobkowicz probeert naar een medespeler te passen. Misierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łabuński. Łabuński krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Helak rent richting de bal. Bajer onderschept slim de pass. Bajer passt de bal zonder na te denken. Wolanik is nu in balbezit. Wolanik schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Dębicki speelt de bal door. Bajer rent richting de bal. Szczutowski begaat een overtreding. Szczutowski krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Szczutowski rent richting de bal. Stolarz rent richting de bal. Podolski rent richting de bal. Wolanik onderschept slim de pass. Wolanik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Łabuński rent richting de bal. Dulański rent richting de bal. Dulański geeft de bal voor. Basara bereikt de bal nog maar net als eerste. Basara geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia1923 - Naprzod Plompka Nieboczowy 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olimpia1923 70%, Naprzod Plompka Nieboczowy 30%.
olimpia1923 - Naprzod Plompka Nieboczowy 1:0