Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naprzod Plompka Nieboczowy Potion Drinkers
Normal Tactiek ses
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 25.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Misierewicz met een snelle inworp. Wolanik rent richting de bal. Shipkov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wolanik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Wolanik neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzod Plompka Nieboczowy - Potion Drinkers 1:0

2e minuut.
Kul speelt de bal door. Janocha heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wolanik. Wolanik krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Misierewicz passt de bal met de wreef. Wolanik heeft problemen om de bal te vangen. Stolarz is nu in balbezit. Wolanik rent richting de bal. Wolanik draait met de bal, schiet en ... Ravanelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Sandu speelt de bal door. Heis bereikt de bal nog maar net als eerste. Heis passt de bal in één keer door. Kul rent richting de bal. Kul schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Hadaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Janocha passt de bal in één keer door. Kul rent richting de bal. Kul haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Hadaś is nu in balbezit. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadaś begaat een overtreding. Sandu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sandu kan niet meer verder spelen.

43e minuut.
de Ipanema met een snelle inworp. Heis bereikt de bal nog maar net als eerste. Heis geeft een lange en hoge pass. Kul springt en kopt de bal. Cempel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Naprzod Plompka Nieboczowy - Potion Drinkers 1:1

44e minuut.
Wolanik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stolarz de bal. Wolanik is nu in balbezit. Stolarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzod Plompka Nieboczowy 51%, Potion Drinkers 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Naprzod Plompka Nieboczowy - Potion Drinkers 1:1

58e minuut.
Stolarz heeft problemen om de bal te vangen. Sergipano rent richting de bal. Sergipano passt de bal met de wreef. Stolarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Klungelig pakt Pisati de bal. Dadej is nu in balbezit. Pisati is nu in balbezit. Dadej onderschept slim de pass. Dadej schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ravanelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Stolarz speelt de bal door. Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej passt de bal in één keer door. Stolarz is nu in balbezit. Stolarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzod Plompka Nieboczowy 38%, Potion Drinkers 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Naprzod Plompka Nieboczowy - Potion Drinkers 1:1