Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rit Mus Mihailesti City
atomic Tactiek pupet
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 6
63.4 gemiddelde waardering 61.9
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Fică probeert naar een medespeler te passen. Crego bereikt de bal nog maar net als eerste. Crego passt de bal zonder na te denken. Mynarski is nu in balbezit. Mynarski haalt uit met een fantastische trap. Pulkowski bokst de bal weg. Ewiak rent richting de bal. Ewiak haalt uit met een fantastische trap. Pulkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Miriuţă geeft een lange en hoge pass. Toribio bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Rădescu ... Strafschop! Directe rode kaart, Rădescu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rădescu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Toribio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Toribio neemt zijn aanloop. Avrigeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - Mihailesti City 1:0

10e minuut.
Manoliu neemt vlug de vrije trap. Mynarski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ljubisavljević. Mynarski raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fică neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Meleşteu rent richting de bal. Mynarski verovert de bal door een tackle van achteren. Mynarski met een sublieme pass. Klungelig pakt Ewiak de bal. Ewiak schiet op doel. Pulkowski bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Wcześniak rent richting de bal. Ewiak onderschept slim de pass. Meleşteu is nu in balbezit. Ewiak onderschept slim de pass. Ewiak draait met de bal, schiet en ... Pulkowski bokst de bal weg.

20e minuut.
Mynarski passt de bal in één keer door. Tesser rent richting de bal. Tesser passt de bal met de wreef. Mynarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynarski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Dulea met een sublieme pass. Pirola rent richting de bal. Pirola passt de bal zonder na te denken. Toribio bereikt de bal nog maar net als eerste. Toribio schiet op doel. Avrigeanu bokst de bal weg. Dulea is nu in balbezit. Dulea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - Mihailesti City 2:0

31e minuut.
Meleşteu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crego met de inworp. Mynarski rent richting de bal. Mynarski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Petschovschi geeft de bal voor. Ewiak kopt de bal weg. Mynarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynarski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - Mihailesti City 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rit Mus 59%, Mihailesti City 41%.
Rit Mus - Mihailesti City 2:1

53e minuut.
Crego met een sublieme pass. Ljubisavljević is nu in balbezit. Ewiak verovert de bal door een tackle van achteren. Ewiak haalt uit met een fantastische trap. Pulkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rit Mus - Mihailesti City 2:2

58e minuut.
Fică onderschept slim de pass. Dulea is nu in balbezit. Fică schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dulea moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dulea kan niet meer verder spelen. Crivăţ komt het veld opgelopen. Miriuţă komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pirola bereikt de bal nog maar net als eerste. Crego is nu in balbezit. Pirola verovert de bal door een tackle van achteren. Pirola geeft een hoge lob. Breton maakt een snoekduik en kopt de bal. Avrigeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Pirola rent richting de bal. Pirola met een sublieme pass. Toribio bereikt de bal nog maar net als eerste. Toribio haalt uit met een fantastische trap. Avrigeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Fică passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Crego de bal. Crego met een sublieme pass. Mynarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynarski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ewiak is nu in balbezit. Tesser is nu in balbezit. Lixăndroiu onderschept slim de pass. Ewiak verovert de bal door een tackle van achteren. Ewiak draait met de bal, schiet en ... Pulkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu passt de bal in één keer door. Mynarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynarski schiet op doel. Pulkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - Mihailesti City 2:3

70e minuut.
Wcześniak speelt de bal door. Pirola rent richting de bal. Pirola geeft de bal voor. Breton is nu in balbezit. Breton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rit Mus - Mihailesti City 3:3

77e minuut.
Crisan passt de bal in één keer door. Crego rent richting de bal. Crego probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ewiak de bal. Ewiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Rădoi geeft een hoge lob. Manoliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manoliu geeft een hoge lob. Mynarski is nu in balbezit. Mynarski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rit Mus 45%, Mihailesti City 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rit Mus - Mihailesti City 3:3