Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo reddog SkyForce
rocky 4 Tactiek 4-4-2 romb
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
2 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
59 gemiddelde waardering 63.5
solid Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen outstanding


6e minuut.
Primera bereikt de bal nog maar net als eerste. Primera met een sublieme pass. Belerati rent richting de bal. Belerati haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De Bruyn kopt de bal weg. Iglódi is nu in balbezit. Primera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Primera krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Sorbian met een snelle inworp. Grasu rent richting de bal. Met opzet legt Filisiński zijn tegenspeler op de grond. Grasu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grasu komt bij de bal en schiet. Paal! Valgaeren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gahn maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo reddog 47%, SkyForce 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dinamo reddog - SkyForce 0:0

48e minuut.
Grasu passt de bal met de wreef. Filisiński rent richting de bal. Sorbian verovert de bal door een tackle van achteren. Sorbian geeft een hoge lob. Lezzo springt en kopt de bal. Valgaeren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Bozkurt is nu in balbezit. Barbanera geeft de bal voor. Bozkurt geeft een hoge lob. Gahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn haalt uit met een fantastische trap. Valgaeren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Graves geeft de bal voor. Bozkurt rent richting de bal. Bozkurt geeft een hoge lob. Lezzo rent richting de bal. Lezzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Grasu probeert naar een medespeler te passen. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian passt de bal met de wreef. Lezzo rent richting de bal. Lezzo haalt uit met een fantastische trap. Valgaeren bokst de bal weg.

81e minuut.
Gahn kopt de bal weg. Grasu probeert de bal met de borst te controleren. Grasu probeert naar een medespeler te passen. Bozkurt is nu in balbezit. Bozkurt geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo reddog 46%, SkyForce 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dinamo reddog - SkyForce 0:0