Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rit Mus dinamo reddog
atomic Tactiek 451zzz
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
64.6 gemiddelde waardering 59.1
outstanding Schieten very good
excellent Passen very good
formidable Verdedigen formidable


6e minuut.
Wcześniak probeert naar een medespeler te passen. Miriuţă probeert naar een medespeler te passen. Pirola met een sublieme pass. Toribio rent richting de bal. Toribio draait met de bal, schiet en ... Gogoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Parada raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jurczak komt het veld opgelopen. Lixăndroiu met een snelle inworp. Pirola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirola geeft een lange en hoge pass. Breton maakt een snoekduik en kopt de bal. Gogoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Portales verovert de bal door een tackle van achteren. Pirola rent richting de bal. Pirola geeft de bal voor. Marsden probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Breton maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Portales verovert de bal door een tackle van achteren. Portales geeft een lange en hoge pass. Belerati rent richting de bal. Belerati haalt uit met een fantastische trap. Pulkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - dinamo reddog 0:1

15e minuut.
Miriuţă passt de bal met de wreef. Wcześniak heeft problemen om de bal te vangen. Wcześniak passt de bal zonder na te denken. Breton rent richting de bal. Breton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Wcześniak met een sublieme pass. Pirola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirola passt de bal zonder na te denken. Dulea heeft problemen om de bal te vangen. Dulea geeft een lange en hoge pass. Gogoi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Gavrilov is nu in balbezit. Dulea onderschept slim de pass. Dulea geeft een lange en hoge pass. Breton krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rit Mus - dinamo reddog 1:1

23e minuut.
Barbanera controleert de bal met de borst. Barbanera draait met de bal, schiet en ... Rădoi probeert de bal aan de voet te houden. Jurczak is nu in balbezit. Jurczak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Portales passt de bal zonder na te denken. Jurczak rent richting de bal. Jurczak passt de bal zonder na te denken. Belerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Belerati schiet op doel. Pulkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Toribio is nu in balbezit. Breton is nu in balbezit. Toribio bereikt de bal nog maar net als eerste. Breton bereikt de bal nog maar net als eerste. Breton schiet op doel. Gogoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rit Mus 40%, dinamo reddog 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rit Mus - dinamo reddog 1:1

46e minuut.
Primera komt het veld opgelopen. Filisiński komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Miriuţă speelt de bal door. Wcześniak is nu in balbezit. Wcześniak geeft een lange en hoge pass. Toribio krijgt zijn hoofd ertegen. Gogoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. De Bruyn onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wcześniak zal de hoekschop nemen. Breton maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Rădoi probeert naar een medespeler te passen. Pirola is nu in balbezit. Pirola passt de bal in één keer door. Daar is Toribio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toribio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Belerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Belerati speelt de bal door. Jurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczak geeft de bal voor. Primera springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Miriuţă probeert naar een medespeler te passen. Dulea heeft problemen om de bal te vangen. Breton rent richting de bal. Breton schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - dinamo reddog 2:1

63e minuut.
Rădoi speelt de bal door. Pirola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirola geeft een hoge lob. Breton krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - dinamo reddog 3:1

65e minuut.
Klungelig pakt Rădoi de bal. Rădoi geeft een hoge lob. Toribio is nu in balbezit. Toribio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ljubisavljević rent richting de bal. Ljubisavljević geeft een lange en hoge pass. Toribio rent richting de bal. Toribio draait met de bal, schiet en ... Gogoi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - dinamo reddog 4:1

82e minuut.
Pirola onderschept slim de pass. Pirola passt de bal met de wreef. Toribio rent richting de bal. Toribio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - dinamo reddog 5:1

83e minuut.
Wcześniak rent richting de bal. Małysiak is nu in balbezit. Wcześniak verovert de bal door een tackle van achteren. Wcześniak geeft een lange en hoge pass. Toribio maakt een snoekduik en kopt de bal. Gogoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Breton bereikt de bal nog maar net als eerste. Breton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - dinamo reddog 6:1

85e minuut.
De Bruyn rent richting de bal. De Bruyn passt de bal zonder na te denken. Filisiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jurczak de bal. Jurczak geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pulkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Primera bereikt de bal nog maar net als eerste. Primera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - dinamo reddog 6:2

88e minuut.
Jurczak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rădoi. Jurczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jurczak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Belerati is nu in balbezit. Belerati schiet op doel. Pulkowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rit Mus 43%, dinamo reddog 57%.
Rit Mus - dinamo reddog 6:2