Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mihailesti City dinamo reddog
pupet Tactiek rocky 4
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
62.3 gemiddelde waardering 54.8
very good Schieten solid
excellent Passen solid
very good Verdedigen good


2e minuut.
Crego passt de bal zonder na te denken. Tesser heeft problemen om de bal te vangen. Tesser geeft de bal voor. Ewiak maakt een snoekduik en kopt de bal. Valgaeren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihailesti City - dinamo reddog 1:0

3e minuut.
Crego probeert naar een medespeler te passen. Crisan is nu in balbezit. Crisan geeft een lange en hoge pass. Mynarski is nu in balbezit. Mynarski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Klungelig pakt Crego de bal. Crego probeert naar een medespeler te passen. Tesser heeft problemen om de bal te vangen. Tesser geeft een lange en hoge pass. Ewiak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Małysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysiak passt de bal met de wreef. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczak is nu in balbezit. Jurczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Marsden met een sublieme pass. Daar is Mynarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mynarski passt de bal in één keer door. Ewiak rent richting de bal. Ewiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Crego met een sublieme pass. Ewiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewiak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mynarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mynarski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mihailesti City 38%, dinamo reddog 62%.
Mihailesti City - dinamo reddog 1:0

47e minuut.
Tesser is nu in balbezit. Tesser geeft de bal voor. Ewiak kopt de bal weg. Mynarski rent richting de bal. Mynarski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Despagne raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gogoi komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Belerati passt de bal met de wreef. Filisiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Filisiński passt de bal zonder na te denken. Primera is nu in balbezit. Primera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Primera is nu in balbezit. Primera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Marsden bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewiak verovert de bal door een tackle van achteren. Belerati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ewiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crego komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Valgaeren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mynarski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihailesti City - dinamo reddog 2:0

65e minuut.
Daar is Jurczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Primera rent richting de bal. Met opzet legt Mynarski zijn tegenspeler op de grond. Mynarski krijgt een gele kaart. Jurczak kopt de bal weg. Parada is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petschovschi. Petschovschi krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Marsden passt de bal in één keer door. Crisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Filisiński maakt een afschuwelijke overtreding. Filisiński krijgt een gele kaart. Crisan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

74e minuut.
Crisan rent richting de bal. Crisan geeft de bal voor. Ewiak is nu in balbezit. Mynarski is nu in balbezit. Mynarski haalt uit met een fantastische trap. Valgaeren bokst de bal weg. Mynarski is nu in balbezit. Mynarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihailesti City - dinamo reddog 3:0

81e minuut.
Petschovschi onderschept slim de pass. Petschovschi speelt de bal door. Mynarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihailesti City - dinamo reddog 4:0

87e minuut.
Belerati passt de bal met de wreef. Daar is Małysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małysiak probeert naar een medespeler te passen. Parada is nu in balbezit. Parada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Gogoi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crego met de inworp. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică geeft de bal voor. Marsden heeft problemen om de bal te vangen. Ewiak rent richting de bal. Ewiak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mihailesti City 43%, dinamo reddog 57%.
Mihailesti City - dinamo reddog 4:0