Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo reddog Mihailesti City
451zzz Tactiek pupet
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
59.3 gemiddelde waardering 61.3
very good Schieten very good
very good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


12e minuut.
Tesser is nu in balbezit. Małysiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tesser is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tesser zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ewiak krijgt zijn hoofd ertegen. Gogoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Fică heeft problemen om de bal te vangen. Fică passt de bal zonder na te denken. Mynarski is nu in balbezit. Mynarski haalt uit met een fantastische trap. Gogoi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Durmuş speelt de bal door. Fică geeft de bal voor. Mynarski is nu in balbezit. Mynarski schiet op doel. Gogoi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Mihailesti City 0:1

34e minuut.
Durmuş passt de bal in één keer door. Ewiak rent richting de bal. Ewiak haalt uit met een fantastische trap. Graves probeert de bal aan de voet te houden. Gogoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Mihailesti City 0:2

42e minuut.
Filisiński passt de bal met de wreef. Małysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysiak passt de bal zonder na te denken. Belerati is nu in balbezit. Belerati haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo reddog 53%, Mihailesti City 47%.
dinamo reddog - Mihailesti City 0:2

46e minuut.
Barbanera komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Małysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesser verovert de bal door een tackle van achteren. Tesser passt de bal zonder na te denken. Daar is Mynarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mynarski haalt uit met een fantastische trap. Gogoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Mihailesti City 0:3

58e minuut.
Tesser raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Crego komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Fică probeert naar een medespeler te passen. Crego is nu in balbezit. Crego passt de bal met de wreef. Mynarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynarski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Parada met een sublieme pass. Belerati is nu in balbezit. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada draait met de bal, schiet en ... Avrigeanu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Mihailesti City 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo reddog 51%, Mihailesti City 49%.
dinamo reddog - Mihailesti City 1:3