Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maxy MAcin Rit Mus
zonal Tactiek atomic
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 17
7 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
59.3 gemiddelde waardering 64
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


10e minuut.
Mirea rent richting de bal. Mirea geeft de bal voor. Toribio bereikt de bal nog maar net als eerste. Toribio draait met de bal, schiet en ... Hrenciuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Rit Mus 0:1

14e minuut.
Pirola speelt de bal door. Breton bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gałusa zijn tegenspeler op de grond. Gałusa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

18e minuut.
Pirola rent richting de bal. Pirola passt de bal zonder na te denken. Toribio bereikt de bal nog maar net als eerste. Toribio schiet op doel. Machulski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hrenciuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Gămălie is nu in balbezit. Miriuţă is nu in balbezit. Gămălie verovert de bal door een tackle van achteren. Gămălie probeert naar een medespeler te passen. Salm geeft een lange en hoge pass. Pulkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Gămălie met de inworp. Nicolaescu met een sublieme pass. Gămălie geeft een lange en hoge pass. Stângă is nu in balbezit. Stângă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pulkowski trapt de bal weg van het doel. Wcześniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcześniak passt de bal zonder na te denken. Toribio bereikt de bal nog maar net als eerste. Toribio draait met de bal, schiet en ... Hrenciuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Miriuţă met een sublieme pass. Lixăndroiu rent richting de bal. Lixăndroiu probeert naar een medespeler te passen. Breton rent richting de bal. Breton haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Rădoi geeft een lange en hoge pass. Breton kopt de bal weg. Toribio is nu in balbezit. Toribio schiet op doel. Hrenciuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Rit Mus 0:2

37e minuut.
Salm probeert naar een medespeler te passen. Ljubisavljević is nu in balbezit. Met opzet legt Staël von Holstein zijn tegenspeler op de grond. Staël von Holstein krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Mirea geeft de bal voor. Pirola rent richting de bal. Pirola geeft een lange en hoge pass. Breton krijgt zijn hoofd ertegen. Hrenciuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Rit Mus 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxy MAcin 66%, Rit Mus 34%.
Maxy MAcin - Rit Mus 0:3

48e minuut.
Ljubisavljević geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salm met de inworp. Rybáň is nu in balbezit. Rybáň haalt uit met een fantastische trap. Pulkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Meleşteu probeert naar een medespeler te passen. Lixăndroiu rent richting de bal. Lixăndroiu passt de bal in één keer door. Breton is nu in balbezit. Breton schiet op doel. Hrenciuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Lixăndroiu is nu in balbezit. Stănciulescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lixăndroiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Toribio neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Rit Mus 0:4

59e minuut.
Pirola heeft problemen om de bal te vangen. Pirola geeft een hoge lob. Breton kopt de bal weg. Toribio bereikt de bal nog maar net als eerste. Toribio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Salm speelt de bal door. Rybáň bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Salm neemt de hoekschop. Rybáň maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Rit Mus 1:4

68e minuut.
Wcześniak verovert de bal door een tackle van achteren. Wcześniak passt de bal met de wreef. Lixăndroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixăndroiu geeft een lange en hoge pass. Toribio maakt een snoekduik en kopt de bal. Hrenciuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lixăndroiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Makowiecki is nu in balbezit. Toribio onderschept slim de pass. Toribio draait met de bal, schiet en ... Hrenciuc bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Rit Mus 1:5

81e minuut.
Wcześniak passt de bal met de wreef. Toribio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Makowiecki. Makowiecki krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Miriuţă speelt de bal door. Stănciulescu is nu in balbezit. Breton onderschept slim de pass. Breton draait met de bal, schiet en ... Hrenciuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Rit Mus 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxy MAcin 64%, Rit Mus 36%.
Maxy MAcin - Rit Mus 1:6