Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rit Mus Maxy MAcin
atomic Tactiek zonal
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
65.7 gemiddelde waardering 62.4
formidable Schieten formidable
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


3e minuut.
Breton kopt de bal weg. Machulski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toribio is nu in balbezit. Breton rent richting de bal. Breton schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Toribio is nu in balbezit. Toribio passt de bal met de wreef. Pirola is nu in balbezit. Pirola geeft een lange en hoge pass. Toribio springt en kopt de bal. Hrenciuc bokst de bal weg.

21e minuut.
Stănciulescu met een sublieme pass. Soja is nu in balbezit. Soja passt de bal met de wreef. Stângă is nu in balbezit. Stângă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rădoi speelt de bal door. Salm geeft een hoge lob. Stângă maakt een snoekduik en kopt de bal. Pulkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Breton is nu in balbezit. Breton passt de bal in één keer door. Toribio bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulea is nu in balbezit. Dulea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Dulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulea geeft de bal voor. Gałusa verovert de bal door een tackle van achteren. Wcześniak geeft een hoge lob. Breton maakt een snoekduik en kopt de bal. Hrenciuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Toribio maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Nicolaescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dulea verovert de bal door een tackle van achteren. Dulea passt de bal in één keer door. Breton rent richting de bal. Breton schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wcześniak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Breton springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Dulea passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pirola de bal. Pirola geeft een hoge lob. Toribio krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Mirea verovert de bal door een tackle van achteren. Mirea passt de bal zonder na te denken. Pirola rent richting de bal. Pirola geeft een lange en hoge pass. Toribio krijgt zijn hoofd ertegen. Hrenciuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Nicolaescu geeft de bal voor. Staël von Holstein kopt de bal weg. Meleşteu heeft problemen om de bal te vangen. Stângă rent richting de bal. Stângă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Daar is Makowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirola rent richting de bal. Pirola passt de bal met de wreef. Breton rent richting de bal. Breton draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rit Mus 39%, Maxy MAcin 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rit Mus - Maxy MAcin 0:0

49e minuut.
Pirola passt de bal in één keer door. Mirea heeft problemen om de bal te vangen. Mirea geeft een lange en hoge pass. Wcześniak rent richting de bal. Wcześniak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Gałusa geeft een hoge lob. Buitenspel voor Staël von Holstein. Goede buitenspelval van de verdediging. Ljubisavljević neemt vlug de vrije trap. Breton rent richting de bal. Breton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Gałusa onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wcześniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dulea rent richting de bal. Dulea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - Maxy MAcin 1:0

65e minuut.
Miriuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Miriuţă speelt de bal door. Pirola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirola geeft een hoge lob. Breton krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Toribio bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănciulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Stănciulescu speelt de bal door. Wcześniak rent richting de bal. Wcześniak geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hrenciuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Breton bereikt de bal nog maar net als eerste. Breton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - Maxy MAcin 2:0

84e minuut.
Rybáň is nu in balbezit. Ljubisavljević probeert naar een medespeler te passen. Rybáň rent richting de bal. Stângă is nu in balbezit. Stângă draait met de bal, schiet en ... Pulkowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rit Mus 38%, Maxy MAcin 62%.
Rit Mus - Maxy MAcin 2:0