Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SkyForce STEAUA `86
4-4-2 romb Tactiek New 433
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
63 gemiddelde waardering 59.6
excellent Schieten excellent
very good Passen solid
incredible Verdedigen excellent


4e minuut.
Slyngstad onderschept slim de pass. Merle geeft de bal voor. Czekański kopt de bal weg. Holca rent richting de bal. Holca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Gaubinger raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Al Rasibi komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Grasu speelt de bal door. Pangraţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Rasibi verovert de bal door een tackle van achteren. Gahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn haalt uit met een fantastische trap. da Costa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Bucourt geeft de bal voor. Orucoğlu kopt de bal weg. Doppler rent richting de bal. Gahn verovert de bal door een tackle van achteren. Gahn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pangraţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn is nu in balbezit. Pangraţiu is nu in balbezit. Gahn rent richting de bal. Gahn haalt uit met een fantastische trap. da Costa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pangraţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangraţiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SkyForce - STEAUA `86 1:0

40e minuut.
Al Rasibi rent richting de bal. Grasu verovert de bal door een tackle van achteren. Grasu passt de bal met de wreef. Gahn rent richting de bal. Gahn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkyForce 29%, STEAUA `86 71%.
SkyForce - STEAUA `86 1:0

59e minuut.
Soldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian onderschept slim de pass. Sorbian passt de bal met de wreef. Pangraţiu rent richting de bal. Pangraţiu haalt uit met een fantastische trap. da Costa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Holca rent richting de bal. Miros is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gil zal de hoekschop nemen. Czekański maakt een snoekduik en kopt de bal. Katsaraios bokst de bal weg. Holca maakt een snoekduik en kopt de bal. Katsaraios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SkyForce - STEAUA `86 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkyForce 34%, STEAUA `86 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SkyForce - STEAUA `86 1:1