Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SkyForce Spartanii
4-4-2 romb Tactiek 4-3-1-2
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 4
7 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.9 gemiddelde waardering 59.4
very good Schieten excellent
very good Passen very good
incredible Verdedigen excellent


8e minuut.
Pangraţiu is nu in balbezit. Jarzembowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grasu geeft een lange en hoge pass. Gahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Oporski speelt de bal door. Orucoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukas verovert de bal door een tackle van achteren. Lukas schiet op doel. Katsaraios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SkyForce - Spartanii 0:1

21e minuut.
Siutalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Siutalas geeft een lange en hoge pass. Iglódi kopt de bal weg. Bolčánik rent richting de bal. Bolčánik geeft een lange en hoge pass. Katsaraios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bozkurt met een snelle inworp. Grasu geeft een hoge lob. Pangraţiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Kivilo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SkyForce - Spartanii 1:1

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bozkurt met de inworp. Grasu geeft een hoge lob. Pangraţiu springt en kopt de bal. Kivilo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Arandia rent richting de bal. Grami is nu in balbezit. Grami probeert naar een medespeler te passen. Lukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkyForce 56%, Spartanii 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SkyForce - Spartanii 1:1

46e minuut.
Berg met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bozkurt met een snelle inworp. Grasu geeft een hoge lob. Pangraţiu krijgt zijn hoofd ertegen. Kivilo bokst de bal weg.

47e minuut.
Jarzembowski geeft een lange en hoge pass. Sorbian probeert naar een medespeler te passen. Grasu speelt de bal door. Gahn rent richting de bal. Gahn schiet op doel. Kivilo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Bolčánik passt de bal zonder na te denken. Siutalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Slyngstad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Slyngstad krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Jarzembowski rent richting de bal. Jarzembowski geeft de bal voor. Inworp. Sorbian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grasu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Grasu geeft de bal voor. Grami verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sorbian neemt de hoekschop. Gahn maakt een snoekduik en kopt de bal. Kivilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Vrabec de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SkyForce - Spartanii 2:1

78e minuut.
Halczak rent richting de bal. Halczak passt de bal zonder na te denken. Grasu rent richting de bal. Grasu geeft de bal voor. Gahn springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkyForce 44%, Spartanii 56%.
SkyForce - Spartanii 2:1