Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rit Mus STEAUA `86
atomic Tactiek New 433
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
64.4 gemiddelde waardering 60.5
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


12e minuut.
Rădoi verovert de bal door een tackle van achteren. Gaubinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaubinger passt de bal met de wreef. Liaño is nu in balbezit. Liaño schiet op doel. Pulkowski bokst de bal weg.

13e minuut.
Dulea is nu in balbezit. Iorga onderschept slim de pass. Iorga geeft een hoge lob. Pirola geeft een hoge lob. Toribio springt en kopt de bal. da Costa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Toribio bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Toribio raakt geblesseerd tijdens het duel. Toribio neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - STEAUA `86 1:0

17e minuut.
Pirola onderschept slim de pass. Pirola speelt de bal door. Breton is nu in balbezit. Breton haalt uit met een fantastische trap. da Costa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - STEAUA `86 2:0

19e minuut.
Miriuţă probeert de bal met de borst te controleren. Gaubinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaubinger passt de bal in één keer door. Holca bereikt de bal nog maar net als eerste. Holca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Miriuţă is nu in balbezit. Miriuţă passt de bal in één keer door. Pirola rent richting de bal. Pirola geeft de bal voor. Toribio springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Rădoi met een sublieme pass. Pirola geeft een lange en hoge pass. Toribio kopt de bal weg. Breton is nu in balbezit. Breton draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - STEAUA `86 3:0

37e minuut.
Piekarski geeft de bal voor. Toribio bereikt de bal nog maar net als eerste. Breton rent richting de bal. Breton schiet op doel. da Costa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - STEAUA `86 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rit Mus 41%, STEAUA `86 59%.
Rit Mus - STEAUA `86 4:0

48e minuut.
Pulkowski trapt de bal weg. Pirola rent richting de bal. Pirola met een sublieme pass. Breton is nu in balbezit. Breton schiet op doel. da Costa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Pirola is nu in balbezit. Breton is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaubinger. Gaubinger krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Ştefănescu met de inworp. Pirola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirola met een sublieme pass. Miriuţă rent richting de bal. Miriuţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Wcześniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcześniak met een sublieme pass. Piekarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulea onderschept slim de pass. Dulea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Toribio is nu in balbezit. Toribio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Iorga passt de bal zonder na te denken. Pirola geeft een hoge lob. Toribio is nu in balbezit. Toribio draait met de bal, schiet en ... da Costa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ştefănescu geeft de bal voor. Bucourt onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wcześniak neemt de hoekschop. Piekarski kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Dulea passt de bal in één keer door. Wcześniak is nu in balbezit. Wcześniak passt de bal in één keer door. Toribio heeft problemen om de bal te vangen. Toribio haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rit Mus 44%, STEAUA `86 56%.
Rit Mus - STEAUA `86 4:0