Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo reddog Spartanii
rocky 4 Tactiek 4-3-1-2
54% Balbezit 46%
23% Spel op eigen helft 77%
31 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 40.1
very good Schieten good
very good Passen adequate
solid Verdedigen average


3e minuut.
Jurczak rent richting de bal. Parada rent richting de bal. Chiţa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Parada raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Parada neemt zijn aanloop. Florea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Spartanii 1:0

6e minuut.
Jurczak kopt de bal weg. Klungelig pakt Francia de bal. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada haalt uit met een fantastische trap. Florea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Jurczak kopt de bal weg. Parada rent richting de bal. Chiţa begaat een overtreding. Parada raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Parada kan niet meer verder spelen. Primera komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Jurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczak geeft de bal voor. Ploeşteanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Belerati maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Spartanii 2:0

22e minuut.
Primera passt de bal met de wreef. Bugs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugs passt de bal met de wreef. Daar is Pangraţiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pangraţiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gavrilov is nu in balbezit. Barbanera probeert naar een medespeler te passen. Primera rent richting de bal. Primera draait met de bal, schiet en ... Florea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Chwiej verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Filisiński met de inworp. Małysiak is nu in balbezit. Małysiak met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Skrzypczyński de bal. Filisiński is nu in balbezit. Filisiński passt de bal zonder na te denken. Belerati rent richting de bal. Belerati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Jurczak is nu in balbezit. Jurczak geeft een hoge lob. Belerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Belerati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Spartanii 3:0

41e minuut.
Belerati kopt de bal weg. Klungelig pakt Francia de bal. Primera is nu in balbezit. Primera schiet op doel. Florea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Spartanii 4:0

43e minuut.
Daar is Filisiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filisiński geeft een lange en hoge pass. Belerati controleert de bal met de borst. Belerati schiet op doel. Florea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Spartanii 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo reddog 27%, Spartanii 73%.
dinamo reddog - Spartanii 5:0

58e minuut.
Primera geeft een lange en hoge pass. Filisiński kopt de bal weg. Jurczak rent richting de bal. Primera is nu in balbezit. Primera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Barbanera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbanera geeft een hoge lob. Belerati is nu in balbezit. Belerati geeft de bal voor. Primera springt en kopt de bal. Florea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Spartanii 6:0

61e minuut.
Tenchiri passt de bal met de wreef. Bugs is nu in balbezit. Filisiński onderschept slim de pass. Filisiński geeft de bal voor. Primera krijgt zijn hoofd ertegen. Florea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Spartanii 7:0

64e minuut.
Małysiak onderschept slim de pass. Filisiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Filisiński passt de bal zonder na te denken. Belerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Belerati haalt uit met een fantastische trap. Florea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Barbanera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbanera passt de bal met de wreef. Primera rent richting de bal. Primera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Spartanii 8:0

73e minuut.
Pangraţiu kopt de bal weg. Gavrilov is nu in balbezit. Gavrilov met een sublieme pass. Klungelig pakt Belerati de bal. Belerati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Gavrilov passt de bal in één keer door. Jurczak is nu in balbezit. Jurczak geeft een hoge lob. Filisiński is nu in balbezit. Filisiński schiet op doel. Florea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Filisiński met de inworp. Belerati rent richting de bal. Skrzypczyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skrzypczyński krijgt een gele kaart. Belerati is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Barbanera neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Spartanii 9:0

81e minuut.
Gavrilov kopt de bal weg. Primera bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chiţa. Chiţa krijgt een gele kaart.

84e minuut.
De Bruyn passt de bal met de wreef. Jurczak rent richting de bal. Jurczak passt de bal zonder na te denken. Primera bereikt de bal nog maar net als eerste. Primera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Spartanii 10:0

87e minuut.
Chiţa speelt de bal door. Filisiński is nu in balbezit. Filisiński speelt de bal door. Belerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Belerati schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Jurczak rent richting de bal. Jurczak speelt de bal door. Barbanera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbanera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Spartanii 11:0

89e minuut.
Primera verovert de bal door een tackle van achteren. Primera geeft een hoge lob. Belerati is nu in balbezit. Belerati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Spartanii 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo reddog 20%, Spartanii 80%.
dinamo reddog - Spartanii 12:0